Curs valutar
 • EUR
  21.2515
  -0.0795%
 • USD
  17.8787
  -0.0459%
 • RUB
  0.2455
  0.0407%
 • RON
  4.3209
  -0.0926%
 • UAH
  0.6665
  0.03%

Vedete care s-au căsătorit sub influenţa alcoolului. Cine s-a prezentat beat în faţa altarului?

18 Iul. 2021, 11:24
 // Categoria: Life // Autor:  Tatiana Rusnac
18 Iul. 2021, 11:24 // Life //  Tatiana Rusnac

Nunta este cea mai importantă zi din viaţa fiecăruia, motiv pentru care unii s-au gândit să o transforme într-o experienţă memorabilă. Sau… nu s-au gândit la nimic, având în vedere că au ajuns să regrete faptul că şi-au luat angajamentul să-şi petreacă tot restul vieţii alături de o persoană pe care, la scurt timp după nuntă, n-au mai vrut s-o vadă în faţa ochilor, transmite clickpentrufemei.ro.

Actori, muzicieni, sportivi, nu contează meseria practicată, cât mai ales avântul pe care l-au avut în ziua cea mare. Multe vedete au ales să facă nunta în Las Vegas sau pe plajă, însă nu peisajul a fost de prost augur, ci cantitatea de băutură consumată înainte de-a deveni soţ şi soţie. O celebritate a ciocnit de atâtea ori cu invitaţii, încât, la scurt timp după ceremonie, şi-a dat seama de angajamentul pe viaţă pe care-l făcuse şi a cerut anularea căsătoriei imediat ce mahmureala a trecut…

Nicolas Cage s-a însurat cu Erika Koike pe 23 martie 2019, la mai puţin de un an de relaţie. Patru zile mai târziu, a cerut anularea mariajului pe motiv de fraudă. Conform documentelor publicate de TMZ, „Koike i-a sugerat lui Cage să se căsătorească, iar actorul a acţionat din impuls, fără să-şi dea seama de impactul acţiunilor sale”. De ce era aşa de bulversat starul hollywoodian? Păi, consumase prea mult alcool… Odată trecută mahmureala, Nicolas s-a certat cu mireasa lui ore întregi în hotelul din Las Vegas în care se cazaseră după nuntă şi a ţinut-o aşa până a reuşit să obţină anularea mult dorită.

Britney Spears este altă vedetă care a consumat câteva păhărele înainte de-a se prezenta în faţa altarului, la The Little White Wedding Chapel, din Las Vegas, Nevada. Şi, tocmai pentru că nu şi-a dat bine seama ce făcea, a cerut şi ea anularea căsniciei cu iubitul ei din adolescenţă, Jason Allen Alexander. De fapt, totul s-a petrecut atât de repede, încât diva pop a obţinut anularea în numai 55 de ore, lucru care i-a convenit de minune cântăreţei care a comis destule la viaţa ei zvăpăiată.

Cine ar putea ajunge la altar după numai patru zile de relaţie? Cineva îndrăgostit lulea sau care s-a prezentat la ceremonia nupţială sub influenţa alcoolului şi n-a ştiut prea bine ce face. Este cazul Pamelei Anderson şi-a rockerului Tommy Lee. Indiferent de starea pe care au avut-o la nuntă, cei doi şi-au dorit să dea o şansă mariajului lor şi chiar au adus pe lume doi copii înainte de-a depune actele de divorţ, în 1998. Fostul iepuraş Playboy nu s-a învăţat minte şi a mai comis-o o dată, în 2007, când i-a spus „Da!” lui Kid Rock, alături de care blondina n-a rezistat mai mult de un an.

Cel mai probabil, Amy Winehouse făcea totul ameţită de alcool, aşa că nunta ei cu Blake Fielder-Civil n-a fost o excepţie. De fapt, întregul lor mariaj n-a făcut altceva decât să încurajeze viciile pe care cei doi soţi le aveau. Dar n-au rezistat mult împreună, s-au căsătorit pe 18 mai 2007 şi au divorţat în 2009. Şi, din păcate, cântăreaţa britanică s-a şi stins prematur din viaţă din cauza consumului ei exagerat de băutură.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 17:35
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
04 Aug. 2021, 17:35 // Societate //  Valentina Buză

Alte 196 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 12 sunt de import: 3-Italia, 2-Marea Britanie, 2-Rusia, 2-Turcia, 1-Belgia, 1-Germania, 1-Ucraina. Numărul total de teste efectuate – 4.438, dintre care 1.466 – teste Rapid -Antigen.

Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 260.024. Din numărul total de cazuri, unul e în rândul lucrătorilor medicali: (0-medici, 1-asistenți medicali, 0-personal auxiliar). În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 401 persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 61 în stare extrem de gravă (14 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Alte 138 persoane au fost vindecate. În total, 252.421 persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 866 persoane, iar 24.791 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Totodată, MSAMPS informează despre alte cinci decese cauzate de COVID-19:

Deces 6.262: Bărbat de 74 de ani din r. Ocnița, internat în SC. Bălți. Comorbidități: anemie.

Deces 6.263: Femeie de 57 de ani din r. Florești, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie ischemică, fibrilație atrială, glomerulonefrita cronică, boală cronică renală, hipertensiune arterială, anemie.

Deces 6.264: Bărbat de 94 de ani din r. Glodeni, internat în SC. Bălți. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, hipertensiune arterială.

Deces 6.265: Femeie de 79 de ani din r. Ocnița, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 6.266: Femeie de 89 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, diabet zaharat, obezitate.

 
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată