Curs valutar
 • EUR
  21.4716
  0.6907%
 • USD
  17.9777
  0.2993%
 • RUB
  0.2472
  0.8091%
 • RON
  4.3585
  0.6562%
 • UAH
  0.6591
  0.2731%

(VIDEO 18+) Morgenshtern e la Chișinău! S-a format o coadă imensă de fani. Sunt și minori

29 Mai 2021, 18:45
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
29 Mai 2021, 18:45 // Life //  Realitatea.md

Rapperul rus Alișer Valeev, cu numele de scenă Morgenshtern, este la Chișinău. La ora 18:00, a fost programat concertul pentru fanii de aici. Cu jumătate de oră înainte, s-a creat o coadă imensă de oameni care așteptau să intre în spațiul rezervat de la Megapolis Mall. Imagini foto și video au apărut pe rețele. În acestea, pot fi zăriți și minori.

Morgenshtern a publicat pe contul său de Instagram o secvență de la repetiții.

Ulterior, au fost distribuite imagini pe aceeași rețea de socializare la diferiți bloggeri cu comunități.

Un cititor a scris la adresa redacției Realitatea.md, făcând referire la explicația reprezentanților organizatorilor, precum că accesul minorilor de la concert are loc, doar dacă sunt însoțiți de părinți.

Amintim că Morgenshtern s-a făcut cunoscut datorită creației sale scandaloase. Se știe că acesta utilizează cuvinte necenzurate în piese, iar mai nou, în Rusia este bănuit de propaganda substanțelor narcotice, la fel, prin piese.

Concertul de la Chișinău va dura până la ora 23:00.

La fața locului, patrulează echipaje ale Inspectoratului Național de Securitate Publică. Totodată, din imaginile de mai sus, se aude mesajul difuzat despre pericolul coronavirusului de tip nou.

Realitatea Live

23 Iun. 2021, 22:23
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Cristina Vlah
23 Iun. 2021, 22:23 // Actualitate //  Cristina Vlah

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat azi într-un accident produs în orașul Huedin, județul Cluj, România, informează Realitatea.md.

Aceștia se aflau într-un autoturism, iar la momentul impactului la volan se afla un bărbat de 29 de ani. În interior erau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani.

De cealaltă parte, conducătorul camionului implicat în accident este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor. Împrejurările și cauzele vor fi stabilite din datele rezultate la finalizarea anchetei în derulare, anunță Poliția Cluj.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre producerea miercuri după-amiază a unui accident rutier în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova – 2 adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.