Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  0%
 • USD
  17.7044
  0%
 • RUB
  0.2434
  0%
 • RON
  4.1909
  0%
 • UAH
  0.6661
  0%

VIDEO Bădărănie și lipsă de respect. Deputații PSRM și PCRM nu s-au ridicat când în Maia Sandu a intrat în sală

26 Iul. 2021, 13:12
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
26 Iul. 2021, 13:12 // Politica //  Petru Beregoi

Lipsă de educație și bun-simți. De asta au dat dovadă astăzi deputații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, atunci când în sala plenului Parlamentului a intrat președinta țării, Maia Sandu, iar aceștia nu s-au ridicat în picioare.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, deputatul PAS, Dumitru Alaiba a postat un video unde demonstrează că cei din opoziție au ignorat normele protocolare, dar și de bun-simț și nu s-au ridicat în picioare la intrarea în sală a șefei statului.

„Socialiștii Comuniștii nu au binevoit să se ridice din scaune când Maia Sandu a intrat în sala Parlamentului. Asta e. Eu tot nu m-am ridicat când în martie 2019, la constituirea Parlamentului anterior, a intrat Dodon. Îndrăznesc să afirm că este, totuși, diferit. Eu nu m-am ridicat în fața unui hoț, trădător și mincinos, ajuns în fotoliul de președinte prin fraudă, minciună și cu ajutorul indispensabil al lui Plahotniuc. Despre motivele lor îi întrebați pe ei”, a scris Alaiba.

Precizăm că, Maia Sandu a participat astăzi la constituirea Parlamentului de Legislatura a XI, unde a rostit un discurs.

Realitatea Live

25 Sept. 2021, 17:56
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
25 Sept. 2021, 17:56 // Life //  Realitatea.md

Alex Trif are 19 ani și e în top 10, în România, ca număr de urmăritori pe TikTok. A absolvit de curând liceul și a fost admis la ASE, la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Pasiunea lui cea mare o reprezintă rețelele de socializare, acolo se bucură de notorietate. Într-un interviu, tânărul a spus care crede el că e rețeta succesului în mediul online, dar a avut un mesaj și pentru politicieni.

Aproape un milion de fani are pe TikTok, iar pe Instagram are peste 35.000 de urmăritori. Nu trece zi în care să nu posteze o fotografie, un video sau un story pe rețelele de socializare. Dincolo de viața în online, Alex Trif începe facultatea în octombrie. E entuziasmat și mândru de tot ce a reușit până acum. „Complicele” și susținătorul lui e chiar mama lui, profesoară, pasionată și ea de rețelele de socializare.

Ești în top 10 în România că număr de urmăritori pe TikTok. Cum ai reușit? Cum a pornit totul?

Alex Trif: Aș putea spune că am prins valul încă de la începutul TikTok-ului în România. Eu eram deja pe Musical.ly, iar continuarea pe TikTok a venit natural. Mi-am făcut cont, am început să postez, mi s-a părut interesant că vin persoane necunoscute să îmi vadă conținutul și am ținut-o tot așa. Nu m-am oprit.

Deși a pornit ca o joacă, am făcut și eu la fel ca toți adolescenții, mi-am creat un cont pe o platformă de socializare. Dar am văzut oportunitatea aplicației și mi-am găsit domeniul de interes.

Citești site-urile de presă? Ce părere ai despre contextul politic actual?

Alex Trif: Recunosc că mă informez tot din social media. Văd titlurile, intru să citesc mai mult pe linkurile care mă interesează. Sincer, mă simt prea tânăr pentru politică. E prea serioasă pentru un băiat de 19 ani. – Nu crezi că tinerii ar trebui să se implice mai mult în politică? – Ba da, de ce nu? Dar cred că nu e pentru toți lumea politică. Trebuie să ai tragere, să vrei să faci asta, de fapt, la fel ca în orice alt domeniu trebuie să faci cu drag orice activitate.

Să-și facă conturi pe TikTok, dacă vor că mesajul lor să ajungă la un public tânăr.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române