Curs valutar
 • EUR
  20.7703
  0.1069%
 • USD
  17.7017
  0.1232%
 • RUB
  0.2433
  0.8631%
 • RON
  4.1959
  0.0882%
 • UAH
  0.6648
  0.3761%

VIDEO Buzova a izbucnit în lacrimi, în direct, la tv. De ce s-a supărat pe prezentator?

15 Iun. 2021, 07:45
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
15 Iun. 2021, 07:45 // Sport //  Realitatea.md

Interpreta rusă Olga Buzova a izbucnit în lacrimi în cadrul unei transmisiuni live la Match TV, după ce prezentatorul emisiunii Dmitri Guberniev a întrebat-o despre coniac. Și totul a început frumos, cu adresarea influencerei către echipa națională de fotbal a Rusiei. Cum s-a ajuns la conflict?!

„Viața e una. Distrați-vă. Acesta este mesajul pentru echipa noastră. Iubesc Rusia atât de mult, îmi place sportul, fotbalul. Băieți, vă iubesc. Țara vă iubește. Noi ținem pumnii pentru voi. Pur și simplu, nu vă temeți, așa ca mine. Rupeți, mergeți înainte. Băieți, adunați-vă”, s-a adresat Olga Buzova.

După asta, în transmisiune, a ieșit online Dmitri Guberniev din studioul de la Sankt Petersburg și a inițiat o discuție. A întrebat-o ce sport anume îi place, ce club sportiv cunoaște, enumerându-i niște nume de actori și regizori. La un moment dat a mai întrebat-o când s-a oprit de băut coniac dimineața, ceea ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

„Coniac? Eu acum fac un tratament, am avut o intervenție complicată, uitați-vă la silueta mea. Dmitri Guberniev, sunteți josnic. Nu sunteți un bărbat. M-ați jignit. De 5 ani mă tot jigniți prin comentarii ca un băiețel. Vino și spune-mi în față asta”, i-a răspuns Olga Buzova.

Presa rusă scrie că dialogul între Olga Buzova și Dmitri Guberniev a fost întotdeauna unul conflictual.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 13:32
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
23 Sept. 2021, 13:32 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

Caz șocant în nordul țării. Trei bărbați, dintre care un minor și un cetățean străin, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de tâlhărie.

Într-un comunicat de presă emis de IGP se precizează că ieri, 22 septembrie, în jurul orei 05.00 dimineața, polițiștii din Briceni au fost sesizați de o femeie, care, a comunicat că în domiciliul fratelui ei, locuitor al or. Briceni, au pătruns persoane necunoscute unde l-au maltratat, apoi i-au sustras bani.

„La fața locului polițiștii au stabilit că, trei persoane necunoscute, deghizate cu măști pe față și căciuli pe cap, cu o armă de vânătoare, prin forțarea ușii de la intrare, au pătruns în casă, l-au maltratat pe proprietar, un bărbat de 37 de ani, l-au legat, apoi au sustras 15 000 de lei și au plecat într-o direcție necunoscută. Ca urmare a acțiunilor prompte ale ofițerilor  Direcției „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații, polițiștilor din Briceni și Edineț, la scurt timp după comiterea infracțiunii, au fost reținuți trei suspecți”, anunță IGP.

Aceștia s-au dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, anterior judecat pe diferite infracțiuni, un minor de 17 ani, ambii din satul Trebisăuți r. Briceni și un cetățean de origine georgiană de 44 de ani, anterior condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni în țara sa, cu statut in lumea criminală a spațiului CSI, aflat pe teritoriul Republicii Moldova de șapte zile. 

„De asemenea, polițiștii au depistat careva haine, care s-au stabilit că ar aparține la unul dintre suspecți și a fost îmbrăcat în timp ce ar fi comis infracțiunea, o armă de foc de model neidentificat, calibrul 12, folosită la comiterea infracțiunii. În acest caz, poliţia a iniţiat o cauză penală în baza art. 188 al. 2 Cod Penal al RM,  iar persoanele suspecte au fost reținute pentru 72 de ore. La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație în vederea întăririi bazei probatorii, precum și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.”, se mai arată în comunicat.

Potrivit legislaţiei, persoanele culpabile de comiterea infracțiunii „Tâlhăria”, riscă privațiune de libertate de la 6 la 15 ani.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române