Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  0%
 • USD
  17.7044
  0%
 • RUB
  0.2434
  0%
 • RON
  4.1909
  0%
 • UAH
  0.6661
  0%

(VIDEO) Detalii despre crima de la Holercani! Minora de 16 ani și pistolarul reținut erau într-o relație de doi ani

02 Mart. 2021, 14:45
 // Categoria: Societate // Autor:  Realitatea.md
02 Mart. 2021, 14:45 // Societate //  Realitatea.md

Minora de 16 ani care a decedat noaptea trecută la spital și individul de 27 de ani care a tras focurile de armă erau într-o relație de doi ani. Aceasta însă l-a lăsat întrucât, fiind mai des peste hotare, băiatul era foarte gelos și îi controla orice pas. Recent însă, acesta a revenit de peste hotare. Rudele victimei însă nu cunosc nici până acum circumstanțele în care a avut loc crima.

Sora minorei a relatat pentru ProTV că aseară, Valeria – sora ei de 16 ani – a mers la prietena ei – care s-a ales cu traume în urma împușcăturilor, unde a stat până mai târziu. În jurul orei 23:30 aceasta ar fi pornit spre casă și, în mod normal, în jurul orei 00:00 ar fi trebuit să ajungă acasă.

„Când am văzut că nu ajunge, mi-am dat seama imediat că e vorba despre fostul ei. Că s-au văzut, că s-au întâlnit, că el o urmărea de multă vreme. Ținea cont de orice pas al ei. Îi spărgea contul de Instagram, de Facebook, făcea chestii inacceptabile. Când am văzut că nu a ajuns pe la 12:00, l-am sunat pe el pentru că ea nu mi-a răspuns. El a răspuns, dar a vorbit sora mea și mi-a spus că vine în două minute, că e la colț. Au trecut 20 de minute și iarăși n-a venit. Atunci a sunat prietena ei”, a povestit sora Valeriei.

Ea a mai spus că nu a înțeles nimic din ce i-a relatat prietena surorii ei, dar a trezit-o pe mama și au ieșit în stradă să o caute. Ulterior, s-au întâlnit cu polițiștii, iar de la ei au aflat că Valeria a fost dusă la spital. Nici până acum însă membrii familiei nu cunosc detalii despre incident.

„Tot ce știm este despre relația ei cu el și că el n-a acceptat faptul că trebuie să se despartă. N-o lăsa să se ducă în străinătate, ea vroia să meargă la liceu în România”, a povestit tânăra.

La fel, ea a spus că cei doi erau de doi ani împreună, iar tânărul mai mereu era plecat peste hotare. Mama fetei nu l-a acceptat pentru că ea era minoră, iar diferența de vârstă era destul de mare. Acesta însă s-a arătat „băiat de treabă”. „Ne ajuta pe acasă, nu era agresiv. Era plăcut la vorbă. În timp s-a arătat agresiunea. Valeria ascundea, dar eu cel puțin știam că nu e totul în regulă”, a mai spus sora victimei.

Realitatea Live

25 Sept. 2021, 12:03
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
25 Sept. 2021, 12:03 // În Lume //  Realitatea.md

Liberalii din România care au venit la Romexpo sâmbătă, 25 septembrie curent, pentru a-și alege președintele de partid, s-au îngrămădit în jurul grătarelor încinse, pregătite în afara pavilionului central. Evenimentul a început la ora 11:00, dar cu două ore înainte, au început să se adune, scrie presa de peste Prut.

Au început să sfârâie grătarele, iar cei care le pregătesc abia fac față comenzilor. Mirosul de pastramă și de mici atrage tot mai mulți doritori.

Liberalii s-au îngrămădit la mese pentru a mânca și a bea cafeaua. Lor li s-a alăturat și actualul lider Ludovic Orban, care a ales să bea doar o cafea, menționând că a servit deja mic-dejnul, pe care și l-a pregătit singur.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române