Curs valutar
 • EUR
  20.7694
  0%
 • USD
  17.6521
  0%
 • RUB
  0.2435
  0%
 • RON
  4.1969
  0%
 • UAH
  0.6611
  0%

(VIDEO) Detalii „greu de explicat”, dezvăluite într-un raport american privind OZN-urile

23 Mart. 2021, 12:28
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
23 Mart. 2021, 12:28 // În Lume //  Daniel Hacina

Piloții și sateliții militari americani ar fi înregistrat „mult mai multe” observații cu privire la obiectele zburătoare neidentificate sau așa-zisele OZN-uri de-a lungul timpului, însă puține din informațiile colectate au fost deschise publicului larg, a spus John Ratcliffe, fostul director al Serviciului Național de Informații din SUA.

Întrebat în cadrul unui emisiuni de pe Fox News despre viitorul raport guvernamental cu privire la „fenomene aeriene neidentificate”, Ratcliffe a spus că documentul va îngloba absolut toate observațiile necunoscute de până acum din „întreaga lumea”.

Fostul director al IS este destul de reticent față de componența rapoartelor atunci când acestea sunt făcute publice, sugerând că unele părți mai alarmante din acestea ar putea fi omise. „Sincer, există mult mai multe observații decât cele care au fost făcute publice”, a spus el.

„Unele dintre acestea au fost declasificate cu timpul”, a adăugat Ratcliffe.

„Atunci când atingem subiectul observațiilor, vorbim despre obiecte care au fost văzute de piloții de marină sau din cadrul forțelor aeriene, fie de imaginile care au fost preluate prin intermediul sateliților, ce se angajează în acțiuni sau mișcări greu de replicat”.

Un alt impediment major menționat de către John Ratcliff în detectarea OZN-urilor este viteza. Acesta a susținut că „unele dintre ele se deplasează cu o viteză ce depășește bariera sonoră”.

Raportul privind obiectele zburătoare neindentificate ar trebui să fie publicat până la începutul lunii iunie, în conformitate cu o clauză dintr-un pachet de cheltuieli semnat de fostul președinte al SUA, Donald Trump, chiar înainte de a părăsi funcția.

Când este observat un fenomen aerian neidentificat, a spus Ratcliffe, „analiștii încearcă să-l explice drept fiind o potențială perturbare a vremii sau un alt element de rutină”.

„De fapt, am vrut să scot aceste informații publicului larg și să le desclasific înainte de a părăsi funcția”, a spus Ratcliffe, „însă nu am reușit să le obținem într-un format neclasificat la acea vreme”.

Raportul va fi emis de către Departamentul de Apărare și Agențiile de Informații.

Realitatea Live

18 Sept. 2021, 17:07
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
18 Sept. 2021, 17:07 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Lionel Messi (34 de ani) a fost cazat până în prezent într-un hotel de cinci stele alături de familie, de la venirea în august de la Barcelona. Vedeta lui PSG este în căutarea unei case și s-ar putea muta într-un castel la Paris, cotat la aproape 50 de milioane de euro.

Soția lui Messi, Antonela Roccuzzo (33 de ani), a avut misiunea să găsească o casă unde familia să locuiască. Erau mai multe criterii de bifat pentru ca familia să fie de acord să se mute.

Proprietatea trebuia să aibă o piscină interioară, o sală de sport, mai multe camere pentru copii, o parcare protejată, un home cinema privat, aer condiționat și o grădină. Și iată că s-a ivit o oportunitate.

Proprietarul a mărit prețul casei când a aflat că Messi e cel interesat

Antonella a crezut că a găsit un loc care să se potrivească nevoilor sale, o casă în Neuilly-sur-Seine, la periferia Parisului, dar proprietarul ar fi mărit prețul cerut lunar cu 8.500 de lire sterline când a aflat că Messi este cel interesat.

Acest lucru a pus capăt interesului familiei, Antonella reorientându-se către un castel evaluat la 41 de milioane de lire, conform publicației The Sun.

Leo Messi și familia sa vor locui într-un castel de lux la Paris

Condițiile noii case în care vor locui Messi și familia sunt asemănătoare cu cele din Barcelona. Va avea în plus și un mic teren de fotbal.

Proprietatea gigantică de 2000 de metri pătrați, construită în 1899, are 30 de camere și beneficiază de o mulțime de facilități.

Castelul are o piscină interioară de lux, home cinema și o sală de gimnastică, Messi va avea acces la propriul teren de squash.

Messi și soția lui, deciși să se mute în castelul în care a stat și președintele

Potrivit sursei citate, Antonella ar fi vizitat deja proprietatea, dar o va analiza din nou împreună cu Messi înainte de a lua o decizie finală. Argentinianul ar putea fi convins de faptul locația se află la doar 15 minute de terenul de antrenament al lui PSG.

Inclusiv fostul președinte francez Charles De Gaulle a fost cazat în acest castel pentru trei zile în 1940 în timpul celui de-al doilea război mondial.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române