Curs valutar
 • EUR
  21.4838
  0%
 • USD
  17.8399
  0%
 • RUB
  0.2391
  0%
 • RON
  4.3609
  0%
 • UAH
  0.6431
  0%

(VIDEO) LG Electronics: surprinde-i pe cei dragi cu cadouri

05 Mart. 2021, 16:56
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
05 Mart. 2021, 16:56 // Sci-tech //  Realitatea.md

Primăvara este deja în prag, și împreună cu ea una dintre cele mai frumoase sărbători – 8 Martie. Compania LG felicită toate doamnele, domnișoarele și domnițele cu Ziua Internațională a Femeii, vă dorim să fiți mereu înconjurate de dragoste și căldură, iar LG Electronics va avea grijă de restul.

În această zi, deobice se dăruie flori, se rostesc felicitări frumoase și, bineînțeles, să fac cadouri. Iar cel mai bun cadou pentru toate femeile este timpul acordat lor, așadar, compania LG știe totul despre cum să-ți faci timp pentru cei dragi. Toate aparatele de uz casnic LG sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții și toate vă pot servi și ca un cadou de lungă durată. Dar din moment ce 8 martie este o sărbătoare a primăverii ar fi o decizie bună să vă reîmprospătați casa cu o mașină de spălat LG nouă, economă și inteligentă.

Un astfel de cadou grandios va bucura pe oricine nu doar doamnele familiei Dvs. Spre exemplu mașina de spălat LG AI DD este în stare să determină greutatea, densitatea, deșicatețea hainelor Dvs. și să stabilească singur regimul de spălare folosind pentru asta o bază de date de 20.000 de combinații de materiale diferite. Acest lucru garantează un rezultat excelent, reducând riscul de deteriorare a stofei cu 18% și sporind durata de viață a lucrurilor preferate. Reguimul de spălare, temperatura, viteza, de toate acestea va avea grijă LG AI DD iar Dvs între timp veți petrece timp cu cei dragi.

Iar dacă aveți o familie mare, atunci aveți nevoie de un cadou mare, așa ca mașina de spălat LG TurboWash 360. Diferența este că ea oferă o capacitate suplimentară a tamburului de 1,5 kg și, în ciuda volumului, are un nivel mult mai scăzut de zgomot și vibrații, care vă permite să începeți spălarea în orice moment al zilei sau nopții. LG TurboWash 360 are nevoie de doar 39 de minute pentru a se îngriji de hainele Dvs. astfel utilizînd mai puțină energie și apă decât mașinile de spălat tradiționale. În timpul spălării, apa vine din patru pulverizatoare în mișcare, ceea ce garantează o distribuție uniformă a apei și o spălare perfectă, iar cu funcția Steam+, probabilitatea de defecte a țesăturilor va fi redusă cu 30%, iar cutele și alergenii vor fi îndepărtați cu până la 99,9%.

Mașina de spălat LG nu este doar un aparat de uz casnic, ci și un element de design excelent care poate fi controlat de la distanță. Ce ar putea fi mai ideal decât să pornești mașina de spălat de pe smartphone? Mașina de spălat LG ThinQ vă va oferi plăcerea de a porni, opri sau pune pauză cu o atingere ușoară a ecranului smartphone-ului.

Un cadou bun este un cadou util, iar mașina de spălat LG Combo este un cadou dublu util, deoarece nu numai că va spală ușor hainele, ci și le va usucă perfect. Uscare standard, uscare delicată sau uscare ușoară pentru călcare, alegeți modul care vă convine. Mașina de spălat LG cu uscător este cea mai avantajoasă modalitate de a avea grijă de garderoba ta.

Mașinile de spălat LG au fost concepute nu numai pentru a spăla și reîmprospăta hainele, ci și pentru a oferi maxim confort și minim griji. Acestea vor fi un cadou minunat nu numai pentru 8 Martie, ci și pentru alte sărbători la fel de importante în familia Dvs. Confortul dvs. este grija noastră.

Pentru achiziție, accesați link-ul de mai jos:

https://maximum.md/

https://www.bomba.md/

https://enter.online

https://darwin.md

https://h-t.md

P. 

Realitatea Live

Ședința Comisiei Electorale Centrale, din 7 mai 2021
Declarațiile președintelui Maia Sandu, după ce a primit vaccinul anti-COVID
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își administrează prima doză de vaccin „AstraZeneca”, împotriva COVID-19
„Dacă rămân acasă, merg la…” Eveniment online de orientare în carieră organizat de #diez
Asociația Obștească „Garda Tânără” organizează „Valsul Victoriei”
Conferință de presă organizată de președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a CMC, Vasili Chirtoca
Masa rotundă aniversară „Academicianul, compozitorul, dirijorul Gheorghe Mustea – 70 de ani de la naștere”
Președintele Maia Sandu, în dialog cu diaspora din Spania și Portugalia
Prezentarea publică a conceptului de proiect „Green Safety Corridor in Chisinau” (bd. Dacia, tronsonul str. Hristo Botev – bd. Traian)
08 Mai 2021, 17:58
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
08 Mai 2021, 17:58 // În Lume //  Daniel Hacina

Liderii UE vor lua în considerare la summitul Consiliului din 25 mai politica față de Rusia și subiectul Brexitului. Acest lucru a fost anunțat astazi de către președintele francez Emmanuel Macron în timpul unui summit informal al UE ținut Porto (Portugalia). Discursul liderului francez a fost difuzat de către serviciul de presă al Consiliului European.

„Pe lângă agenda principală, am atins astăzi alte subiecte, la care vom reveni la summitul din 25 mai. Acestea sunt, în special, Rusia și Brexit”, a spus Macron.

Comentând întâlnirea liderilor UE de la Porto, Macron a menționat că „participanții se află în stadiul pregătirii dezvoltării unei strategii europene de combatere a pandemiei”.

„Aceasta este o mișcare comună, în ciuda faptului că este posibil să avem o viziune diferită asupra anumitor probleme”, a spus el.

Răspunzând la o întrebare despre motivele absenței cancelarului german Angela Merkel și a altor lideri europeni din Portugalia, Macron și-a exprimat opinia că „acest lucru se datorează restricțiilor cauzate de pandemie și programului politic intern”.

 
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație
Marcajele de străzile Capitalei, invizibile
Marcajele de străzile Capitalei, invizibile