Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

VIDEO Nicolas Cage – beat, desculț și zburlit! A fost dat afară dintr-un restaurant luxos. Au crezut că-i un vagabond!

24 Sept. 2021, 15:55
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
24 Sept. 2021, 15:55 // În Lume //  Realitatea.md

Renumitul actor Nicolas Cage a fost filmat, în timp ce era dat afară dintr-un restaurant de lux din Las Vegas, SUA. El a intrat acolo desculț, zburlit și beat. Din cauza aspectului neîngrijit, administrația a crezut că este vorba de un vagabond. Între timp, un alt client, care l-a recunoscut, a surprins toată scena și a aruncat-o în presa internațională.

Imaginile video exclusive au apărut la „The Sun”. În secvențele filmate, se înțelege că actorul, în vârstă de 57 de ani, este scos forțat din „Lawry’s Prime Rib” – un restaurant faimos și de lux din Las Vegas.

Totul s-ar fi întâmplat săptămâna trecută. Se presupune că este ziua de 13 septembrie.

Martorii oculari au povestit că aproape toți cei prezenți în local l-au luat drept un om fără adăpost. Mai târziu, au aflat de la personal că Nicolas Cage băuse whisky scump și shoturi de tequile, înainte de a deveni scandalagiu.

Era îmbrăcat în niște pantaloni cu imprimeu de leopard. Stătea așezat pe o canapea, fără încălțăminte în picioare. A tot încercat de câteva ori să-și încalțe sandalele, dar nu a mai reușit, pentru că se clătina tare.

Actorul ar fi vrut să se întoarcă în restaurant să-și mai comande ceva, însă o femeie din administrație l-a oprit.

„Umbla prin sală, striga la oameni, a intrat în polemică cu personalul. Era atât de beat, încât nu putea să se încalțe. Când a fost scos afară, ne-a întrebat dacă suntem de acord ca el să se întoarcă la locul lui de la masă, dar arăta atât de rău, încât toți cei care eram acolo ne-am gândit că nu este o idee bună”, a povestit unul dintre martori pentru „The Sun”.

Într-un final, unul dintre clienții fideli ai „Lawry’s Prime Rib” l-a condus pe actor acasă.

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 08:52
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
27 Oct. 2021, 08:52 // Sci-tech //  Realitatea.md

Constructorul auto Tesla a atins la începutul săptămânii capitalizarea de o mie de miliarde de dolari, după ce acțiunile sale au crescut cu 13% pe bursă. Titlurile au urcat după ce compania de închiriere de mașini Hertz a anunțat că va face o comandă de 100.000 de automobile Tesla până la finalul anului 2022.

Comanda în sine valorează 4,4 miliarde de dolari, echivalentul a 6% din veniturile pe care Tesla le estimează pe acest an, însă simbolizează faptul că mașinile electrice devin tot mai comune.

Cu această capitalizare de un trilion de dolari, Tesla intră într-un club extrem de exclusivist, în care mai fac parte Apple, Alphabet – holdingul care deține Google, Amazon, Microsoft și Saudi Aramco – gigantul petrolier de stat al Arabiei Saudite.

Și Facebook a fost în acest grup, dar acțiunile sale au scăzut recent ca urmare a dezvăluirilor din presă, potrivit cărora compania nu ia măsuri împotriva efectelor dăunătoare ale dezinformărilor.

Tesla este de departe cel mai valoros producător auto, cel mai apropiat rival fiind grupul Toyota, cu o valoare bursieră de 282 de miliarde de dolari.

Avere de 288 de miliarde de dolari pentru Musk

Odată cu creșterea valorii acțiunilor Tesla, averea lui Elon Musk – directorul general al Tesla – a crescut cu 36,2 de miliarde de dolari, până la 288,6 de miliarde de dolari, cea mai mare creștere de o zi din istorie.

Spre comparație, Musk are acum o avere mai mare decât capitalizarea cumulată a rivalelor General Motors (83,9 miliarde de dolari) și Ford (62,8 miliarde).

Următorul clasat în top este Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cu o avere estimată la 192,6 miliarde de dolari.

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină din Europa

Separat, Tesla Model 3 a devenit cea mai populară mașină în Europa luna trecută, incluzând aici și modelele clasice, pe benzină și motorină, potrivit companiei de cercetare JATO Dynamics.

Vânzările Tesla Model 3 au crescut cu 58% față de anul trecut, până la 25.000 de unități în Europa, depășind cele 18.200 de livrări pentru modelul Renault Clio, al doilea clasat în top.

Concurență acerbă

Pe lângă Tesla, în domeniul mașinilor electrice mai activează și startup-uri americane, precum Lucid Motors, Fisker, dar și companii chineze, ca Nio, Xpeng și Li Auto.

La acestea se adaugă producătorii clasici, precum General Motors, Ford, Volkswagen sau Daimler, care au acum modele electrice în ofertă și investiții masive în plan.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău