Curs valutar
 • EUR
  19.3152
  0.1869%
 • USD
  18.0448
  0.1491%
 • RUB
  0.1866
  -0.3751%
 • RON
  3.8849
  0.139%
 • UAH
  0.4886
  0.1433%

Will Smith a vrut să se sinucidă. Dezvăluirile actorului despre momentele de slăbiciune pe care le-a avut

06 Nov. 2021, 13:53
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
06 Nov. 2021, 13:53 // Life //  Realitatea.md

Will Smith este unul dintre cei mai charismatici actori de la Hollywood, iar asta demonstrează comediile în care starul a jucat şi pentru care a fost apreciat. În spatele acestei imagini perfecte, actorul, la fel ca multe alte vedete, a avut momente de slăbiciune şi a vrut să recurgă la un gest extrem – sinuciderea.

Un pas important din cariera lui Will Smith este lansarea propriului serial documentar „Will Smith: The Best Shape of My Life” („Will Smith: Cea mai bună formă a vieţii mele”). Documentarul are la bază povestea actorului cu lupta de a pierde 10 kilograme în 20 de săptămâni şi oferă, în acelaşi timp, detalii despre sănătatea lui mintală şi despre stările pe care le-a avut, de-a lungul timpului, relatează clickpentrufemei.ro.

În trailerul documentarului, Smith a dezvăluit că în acea perioadă de schimbare a trecut prin momente surprinzătoare şi că a ajuns să descopere o mulţime de lucruri ascunse despre el:

„Când am început acest proiect şi am început şi antrenamentele, am crezut că voi fi în cea mai bună formă a mea. Dar, mental eram în altă parte. Şi astfel am ajuns să descopăr o mulţime de lucruri ascunse despre mine”, a mărturisit actorul.

La un moment dat, în trailer, actorul se aşază la masă, lângă cei trei copii ai săi, Willow, Hayden şi Trey Smith şi spune că: „A fost singurul moment din viaţa mea când am luat în considerare să mă sinucid”. Deşi nu este clar care a fost momentul în care Smith şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple, starul a specificat că este pe care să le arate oamenilor cât de puţine lucruri ştiu despre el.

Familia lui Smith a fost deschisă în trecut cu problemele de sănătate mintală. Willow, fiica lui Will, a vorbit, la un moment dat despre anxietate şi despre cum se manifestă:

„Există ruşine, există vinovăţie, există tristeţe, există confuzie şi faptul că nu vrei să vorbeşti cu cineva despre asta ca să îi spui: mă simt nebun, aşa că pur şi simplu nu spui nimic”.

Soţia lui Will, Jada Pinkett-Smith, a recunoscut că a apelat la consumul de alcool şi de substanţe interzise, pentru a face faţă sentimentelor negative, din trecut.

De asemenea, actorul Will Smith şi-a arătat compasiunea pentru cei care se confruntă cu anxietate. În iunie, starul de film i-a transmis un mesaj de susţinere campioanei de tenis, Naomi Osaka, care s-a retras de la Openul Francez din cauza depresiei: „Hei Naomi, ai dreptate. Sunt aici cu tine”, a scris vedeta, pe Instagram.

Realitatea Live

21 Sept. 2023, 11:25
 // Categoria: Economie // Autor:  Victoria Laur
21 Sept. 2023, 11:25 // Economie //  Victoria Laur

Tariful pentru gaz ar putea fi ajustat în 2024, dacă prețul gazului va fi de 450$ pentru mia de metri cubi. Declarația a fost făcută de șeful Moldovagaz.

„Maxim ce putem obține, dacă prețul de procurare va fi 450$, putem vedea anumite schimbări a tarifului la nivel de 20%-21%”, a anunțat Vadim Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Conform lui, aceste calcule sunt bazate pe metodologiile aprobate de regulator. Vadim Ceban nu a precizat când anume s-ar putea înregistra scăderea tarifului.

Anterior, ministrul Energiei susținea că la începutul sezonului rece tariful la gaz pentru consumatori ar putea scădea până, fără a preciza suma exactă. Atunci, șeful Moldovagaz preciza că trebuie să achiziționăm mia de metri cubi cu 350$, ca în facturile consumatorilor finali să fie facturat cu 13 lei metrul cub.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală