Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

Wizz Air reduce utilitatea check-in-ului online la zero

14 Iul. 2021, 09:14
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
14 Iul. 2021, 09:14 // Sci-tech //  Realitatea.md

Până de curând, era foarte important să faci check-in online dacă urma să parcurgi un zbor cu o aeronavă Wizz Air. Administrația companiei atrage atenția asupra faptului că indiferent dacă ai urmat sau nu acele formalități pe internet, de acum înainte, trebuie să mergi și la biroul de check-in din aeroport.

Începe să fie din ce în ce mai complicat să zbori în vacanță. Nu contează unde vrei să ajungi sau cu ce companie vrei să zbori. Formalitățile sunt mai multe și complicate ca niciodată, durează mai mult, iar timpul de două ore cu care erai obișnuit să fii mai repede în aeroport, s-ar putea să nu mai fie suficient.

În cazul în care ești client Wizz Air, formalitățile sunt un pic mai elaborate acum. Nu mai este suficient să faci check-in-ul online. ”Când sosește la aeroport, pasagerul Wizz Air trebuie să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air, unde personalul de handling al companiei aeriene va verifica dacă pasagerul are certificatul/ele, permisul/ele și rezultatul negativ al testului COVID, precum și formularul de înregistrare online aferent, solicitat de țara de destinație.”, se arată în comunicatul companiei pe marginea schimbărilor introduse în ultimele zile.

Când călătorești cu Wizz Air, este important să știi asta

„Dacă aceste documente sunt valide, Wizz Air va emite un nou permis de îmbarcare, care le va permite pasagerilor să se îmbarce. Dacă pasagerul nu poate prezenta toate documentele solicitate, compania aeriană este obligată să refuze transportul, întrucât pasagerul riscă să nu fie acceptat în țara gazdă. Nerespectarea acestor reglementări va rezulta în penalități atât pentru pasager, cât și pentru compania aeriană.”, au adăugat oficialii.

Pentru a-ți face totuși viața mai ușoară, în contextul în care condițiile de intrare sunt diferite de la o țară la alta, Wizz Air a centralizat toate datele de care ai nevoie în Harta pentru Planificarea Călătoriei. Aceasta este actualizată la intervale regulate de timp și poate fi accesată fără probleme de pe orice tip de dispozitiv. De asemenea, Wizz Air încurajează pasagerii să verifice site-ul oficial al țării de destinație pentru a găsi informații suplimentare, pentru a verifica cardurile de imunitate acceptate și pentru a confirma toate cerințele de călătorie aplicabile.

Realitatea Live

01 Aug. 2021, 09:28
 // Categoria: Sport // Autor:  Mădălina Sorokovsky
01 Aug. 2021, 09:28 // Sport //  Mădălina Sorokovsky

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei scrie istorie! Echipa s-a calificat în premieră în finala Campionatului European, grupa B. Moldova a învins Cehia cu 5-2 în semifinalele turneului care se desfășoară la Chișinău și este organizat de Federația Moldovenească de Fotbal pe Arena multifuncțională construită anul trecut de FMF.

Marea finală va avea loc astăzi, 1 august, pe Arena din parcul La Izvor al capitalei, unde Moldova va întâlni Estonia, de la ora 18.30.

„Invităm toți suporterii la stadion să-i susținem pe jucătorii noștri. Intrarea este liberă”, informează reprezentanții FMF.

Totodată, finala va putea fi urmărită în direct, pe site-ul Federației Moldovenească de Fotbal.

„De altfel, site-ul FMF va transmite Live pe parcursul zile, de la ora 13.30 toate meciurile care se vor disputa la turneu pe 1 august”, se arată într-un comunicat.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate