Curs valutar
 • EUR
  20.1131
  0.171%
 • USD
  17.7371
  0.0113%
 • RUB
  0.2404
  0.1248%
 • RON
  4.0641
  0.155%
 • UAH
  0.6510
  0.1997%

5 zodii care nu-și respectă promisiunile

19 Mai 2021, 11:01
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Mai 2021, 11:01 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Fiecare semn zodiacal are anumite trăsături de personalitate, iar atunci când vine vorba despre respectarea cuvântului dat, aceste zodii nu sunt cele mai de încredere. Iată care sunt cele cinci zodii cărora le este greu să-și respecte promisiunile. 

Gemeni

Gemenii se străduiesc să facă viața tuturor celor din jur mai luminoasă și mai bună, așa că fac adesea promisiuni pe care nu le pot îndeplini. Acești oameni sunt obișnuiți să facă planuri grandioase, însă nu întreprind nici o acțiune pentru realizarea lor. 

Balanță

Pentru Balanțe, contează foarte mult imaginea pe care o proiectează în societate, așa că vor face în așa fel încât să le fie tuturor pe plac. Din această cauză, ei acumulează munți de promisiuni goale și uneori chiar manipulează alți oameni cu asta.

Vărsător

Respectarea unei promisiuni pentru Vărsător depinde de complexitatea acesteia. Dacă acest lucru poate deveni o încercare serioasă pentru el, va renunța pur și simplu, răspunzând tăios că „este imposibil”. Ulterior, Vărsătorul se va comporta de parcă nu ar fi promis niciodată nimic.

Peşti

Peștii nu vor să-i supere pe ceilalți oameni și, în orice mod posibil, evită acest lucru. Din acest motiv promit atât de des ceea ce sunt incapabili să îndeplinească.

Rac

Racii încearcă în permanență să facă totul pe placul cuiva, prin urmare, spun în mod deliberat oamenilor ceea ce vor să audă, crezând că așa va fi corect. Însă, chiar dacă fac anumite promisiuni, mai târziu oricum nu țin cont de acestea. 

Realitatea Live

02 Dec. 2021, 22:03
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
02 Dec. 2021, 22:03 // Actualitate //  Realitatea.md

Partidul „ȘOR” cheamă mâine, la ora 11:00, la un protest de amploare în fața Judecătoriei din Bălți, unde va fi examinată decizia CEC de eliminare din cursa electorală a Marinei Tauber. Într-o adresare video, Ilan Șor i-a îndemnat pe bălțeni să iasă în stradă pentru a-și apăra votul, viitorul și dreptul de a alege. Potrivit lui, decizia de miercuri a CEC este nimic altceva decât un act de vandalism împotriva statului de drept și democrației.

„Stimați bălțeni, vă îndemn ca mâine, la 11:00, să veniți în fața Judecătoriei din Bălți, de pe strada Hotin 43, nu ca să o susțineți pe Marina Tauber, pe mine sau Partidul „ȘOR”, dar ca să susțineți dreptul dumneavoastră de a alege primarul pe care îl doriți voi, dar nu pe cel care vi-l bagă pe gât Maia Sandu. Îi îndemn pe toți locuitori țării care nu sunt indiferenți să vină să lupte pentru democrație. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Bălți, mâine ar putea să se întâmple peste tot în țară. Această liftă și-a ieșit din minți, a întrecut toate granițele, regimul a turbat”.

Ilan Șor a mai adăugat că vineri, la Bălți, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova.

„Maia Sandu le-a interzis locuitorilor din Bălți dreptul de a alege, a spus un mare „NU” democrației din Republica Moldova. Maia Sandu i-a pedepsit pe oamenii care au votat un candidat pe care nu și l-a dorit, un candidat incomod pentru ea.  Miercuri, gașca de hoți ai Maiei Sandu au anulat libertatea în Republica Moldova. Noi trebuie să oprim acest dezmăț. Mâine, la ora 11:00, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova. Mâine se va decide dacă alegătorii din Bălți au dreptul să-și aleagă singuri viitorul primar al orașului sau vor fi obligați să o asculte pe Maia Sandu și pe această gașcă de bandiți din PAS”, a adăugat Ilan Șor.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală