Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  -0.121%
 • USD
  17.7044
  0.0153%
 • RUB
  0.2434
  0.0411%
 • RON
  4.1909
  -0.1193%
 • UAH
  0.6661
  0.1952%

„A fost o greșeală”. Despre postarea lui Platon cu un bebeluș ce seamănă cu fiul prezentatoarei Natalia Morari

28 Iul. 2021, 06:59
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
28 Iul. 2021, 06:59 // Life //  Realitatea.md

Veaceslav Platon a publicat pe una din pagina sale de Facebook, aseară, o fotografie în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul prezentatoarei Natalia Morari. Peste ceva timp a fost ștearsă, însă a fost republicată o postare nouă, deja fără acea fotografie. Și mai târziu, a mai apărut o postare cu scuze.

Postarea cu două fotografii, unde în una se vedea un bebeluș, a fost ștearsă. Unii internauți însă au reușit să observe că seamănă leit cu fiul Nataliei Morari, Rem. Realitatea.md va posta fotografia editată.

Totodată, din istoricul paginii de Facebook putem vedea că postarea într-adevăr a fost ștearsă.

Mai mult, asta s-a confirmat și printr-o altă postare în care așa-zisul administrator al paginii în cauză, numele căruia nu este cunoscut, își cere scuze față de Natalia Morari. În aceasta se subliniază în special „vă rog, să nu existe loc de insinuări și interpretări”.

Natalia Morari a devenit mamă în aprilie curent. Anterior, a povestit fanilor dornici să afle cine este tatăl copilului că Rem a avut de fapt un tată-donator. „Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil în lume, pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe – viața va arăta”.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 21:53
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
23 Sept. 2021, 21:53 // Economie //  Cristina Vlah

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române