Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

Acest mesaj le-a apărut astăzi și utilizatorilor de Android din Moldova: Google se oprește încontinuu. De ce?

22 Iun. 2021, 15:43
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
22 Iun. 2021, 15:43 // Sci-tech //  Realitatea.md

Un număr mare de utilizatori de Android se confruntă cu un mesaj foarte supărător astăzi pe ecranul telefonului. Textul Google se oprește încontinuu reprezintă sursa de stres a celor care au ales să nu folosească un iPhone.

Încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți posesori de terminale cu Android au început să nu-și mai poată folosi telefonul din cauza unui mesaj care nu vroia să dispară. Este vorba de Google se oprește încontinuu. Nu este foarte clară sursa notificării, iar un comunicat al gigantului din Mountain View lipsește momentan pe marginea subiectului.

Din câte se pare, problema a fost cauzată de o actualizare adusă serviciilor Google, iar aceasta s-a petrecut pe parcursul nopții și, în funcție de versiunea de Android pe care o aveai instalată pe telefon, detaliul cu pricina te-a afectat în mod direct. Vestea proastă vine la aproximativ trei luni după o altă situație similară în care mai multe aplicații au început să se închidă din senin pe terminalele posesorilor de smartphone-uri cu Android. La momentul respectiv, Google a confirmat că problema era cauzată de o actualizare la Android WebView, modulul responsabil de afișarea paginilor web, iar având în vedere câte aplicații de mobil încarcă de fapt un website, consecințele au fost dezastruoase.

Google se oprește încontinuu – care este soluția

Dacă te confrunți cu mesajul Google se oprește încontinuu pe terminalul tău cu Android, soluțiile sunt mai multe pentru a-ți recăpăta accesul la terminal. În teorie, Google ar trebui să vină cu o actualizare care să înlocuiască actualizarea defectă, dar până se întâmplă acest lucru, există câteva trucuri la care poți apela.

O posibilă soluție reprezintă dezinstalarea actualizării la aplicația Google. În acest scop, intră în Setări, la Aplicații sau Apps și caută Google în lista stufoasă. De acolo poți opri forțat aplicația, după ce ai accesat-o. Problema ar trebui remediată după ce ai apăsat pe Uninstall Update în dreapta sus.

În mod evident, poți încerca și să-ți repornești telefonul, iar dacă nu se rezolvă, utilizează opțiunea ”Ștergeți memoria Cache”, din același meniu detaliat în capturile de ecran de mai jos. Intri în Settings / Setări – Apps / Aplicații – Google și apeși pe butonul referitor la Cache.

Realitatea Live

31 Iul. 2021, 11:03
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Mădălina Sorokovsky
31 Iul. 2021, 11:03 // Actualitate //  Mădălina Sorokovsky

Imunizarea pe roți este pe sfârșite. Astfel, astăzi, 31 iulie, cele două puncte de vaccinare mobile, un troleibuz și un autobuz, se vor afla în sectorul Buiucani și în comuna Bubuieci.

Municipalitatea informează că, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Buiucani, pe strada Calea Ieșilor, lângă Parcului „Alunelul”. Totodată, autobuzul se va deplasa în comuna Bubuieci, pe strada Toader Bubuiog 28, adiacent primăriei. Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18.00.

Unitățile pot fi ușor identificate, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate