Curs valutar
 • EUR
  19.1338
  0%
 • USD
  18.1553
  0%
 • RUB
  0.1871
  0%
 • RON
  3.8458
  0%
 • UAH
  0.4916
  0%

Acest mesaj le-a apărut astăzi și utilizatorilor de Android din Moldova: Google se oprește încontinuu. De ce?

22 Iun. 2021, 15:43
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
22 Iun. 2021, 15:43 // Sci-tech //  Realitatea.md

Un număr mare de utilizatori de Android se confruntă cu un mesaj foarte supărător astăzi pe ecranul telefonului. Textul Google se oprește încontinuu reprezintă sursa de stres a celor care au ales să nu folosească un iPhone.

Încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți posesori de terminale cu Android au început să nu-și mai poată folosi telefonul din cauza unui mesaj care nu vroia să dispară. Este vorba de Google se oprește încontinuu. Nu este foarte clară sursa notificării, iar un comunicat al gigantului din Mountain View lipsește momentan pe marginea subiectului.

Din câte se pare, problema a fost cauzată de o actualizare adusă serviciilor Google, iar aceasta s-a petrecut pe parcursul nopții și, în funcție de versiunea de Android pe care o aveai instalată pe telefon, detaliul cu pricina te-a afectat în mod direct. Vestea proastă vine la aproximativ trei luni după o altă situație similară în care mai multe aplicații au început să se închidă din senin pe terminalele posesorilor de smartphone-uri cu Android. La momentul respectiv, Google a confirmat că problema era cauzată de o actualizare la Android WebView, modulul responsabil de afișarea paginilor web, iar având în vedere câte aplicații de mobil încarcă de fapt un website, consecințele au fost dezastruoase.

Google se oprește încontinuu – care este soluția

Dacă te confrunți cu mesajul Google se oprește încontinuu pe terminalul tău cu Android, soluțiile sunt mai multe pentru a-ți recăpăta accesul la terminal. În teorie, Google ar trebui să vină cu o actualizare care să înlocuiască actualizarea defectă, dar până se întâmplă acest lucru, există câteva trucuri la care poți apela.

O posibilă soluție reprezintă dezinstalarea actualizării la aplicația Google. În acest scop, intră în Setări, la Aplicații sau Apps și caută Google în lista stufoasă. De acolo poți opri forțat aplicația, după ce ai accesat-o. Problema ar trebui remediată după ce ai apăsat pe Uninstall Update în dreapta sus.

În mod evident, poți încerca și să-ți repornești telefonul, iar dacă nu se rezolvă, utilizează opțiunea ”Ștergeți memoria Cache”, din același meniu detaliat în capturile de ecran de mai jos. Intri în Settings / Setări – Apps / Aplicații – Google și apeși pe butonul referitor la Cache.

Realitatea Live

30 Sept. 2023, 17:17
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
30 Sept. 2023, 17:17 // În Lume //  Realitatea.md

Sâmbătă, la împlinirea unui an de când Rusia a proclamat anexarea regiunilor ucrainene Herson, Zaporojie, Doneţk şi Lugansk, preşedintele rus Vladimir Putin a promis reconstrucţia regiunilor afectate de război.

Vor fi reconstruite „şcoli, spitale, clădiri de locuinţe şi drumuri, muzee şi monumente”, a declarat Putin, conform unui comunicat difuzat de Kremlin.

Toate regiunile din Rusia acordă un „ajutor frăţesc” la efortul de reconstrucţie, a adăugat el.

„În faţa noastră se află sarcina măreaţă şi soluţia la problemele dificile, implementarea unui mare program de reconstrucţie şi dezvoltare socio-economică a regiunilor noastre istorice. Şi ne vom atinge cu siguranţă obiectivele stabilite”, a mai spus Putin în mesajul video.

Rusia a încălcat legislaţia internaţională şi a oficializat anexarea regiunilor ocupate din Ucraina prin referendumuri considerate pe plan internaţional ca frauduloase şi nelegitime. La 30 septembrie 2022, Putin a semnat acorduri cu liderii celor patru regiuni ucrainene ocupate, pe care astfel le-a proclamat drept componente ale Federaţiei Ruse.

Sâmbătă, Putin a numit anexarea – nerecunoscută de majoritatea statelor lumii – „un eveniment istoric şi predestinat”. El le-a mulţumit locuitorilor din teritoriile ocupate, afirmând că hotărârea lor a întărit Rusia mai mult ca oricând. „Suntem un singur popor. Iar împreună vom trece peste toate, vom găsi un răspuns la toate problemele”.

Ucraina îşi continuă contraofensiva pentru eliberarea tuturor teritoriilor ocupate de ruşi, inclusiv a peninsulei Crimeea, anexată în acelaşi mod de Rusia în 2014. La mai mult de un an şi jumătate de la începutul războiului, Rusia nu controlează în întregime niciuna din cele patru regiuni anexate în 2022.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală