Curs valutar
 • EUR
  20.0067
  0.6028%
 • USD
  17.7357
  0.0541%
 • RUB
  0.2348
  -1.1073%
 • RON
  4.0421
  0.6036%
 • UAH
  0.6543
  -0.2445%

Dual Power: Produse ecologice de curățare pentru orice casă

24 Mai 2021, 10:30
 // Categoria: Societate // Autor:  Petru Cosoi
24 Mai 2021, 10:30 // Societate //  Petru Cosoi

Curățenia în casă poate și trebuie să fie abordată într-un mod sustenabil. Pentru aceasta este suficient să faceți o alegere înțeleaptă a detergenților. Dual Power sunt detergenții care fac lumea mai curată, totodată respectând mediul înconjurător.

Cât de bune sunt produsele chimice de uz casnic se poate de verificat foarte simplu pe cale empirică — dacă a fost sau nu îndepărtată pata. Dar cum se poate de testat cât de inofensiv este un detergent? Pentru aceasta, toate produsele Dual Power trec printr-un proces de certificare în mai multe etape – de la calitatea ingredientelor până la siguranța ambalajului. 

Toate produsele brandului sunt fabricate și livrate din Italia. Înainte de a ajunge pe rafturile magazinelor, sunt supuse unor proceduri de certificare foarte riguroase: HACCP și EU Ecolabel. Prezența acestor pictograme pe ambalaj indică faptul că produsul a fost testat, aprobat și este de înaltă calitate.

Certificatul HACCP înseamnă absența completă a substanțelor nocive în compoziția produselor destinate utilizării în industria alimentară. De aceea, este foarte important să folosiți produse ecologice atunci când întrețineți echipamentele de procesare a alimentelor, inclusiv și atunci când sunt spălate vasele.

În producția detergenților și a produselor de curățare Dual Power, o atenție deosebită se acordă și ambalajelor. Acestea trebuie să fie comode, durabile și inofensive pentru mediu. Astfel de ambalaje pot fi reciclate fără a dăuna naturii. Pentru comoditate, unele produse sunt dotate cu un dozator mecanic. Acesta vă ajută să controlați consumul și să economisiți bani, pentru că nu se epuizează la fel de repede ca alți detergenți.

Deja astăzi puteți începe să vă curățați casa într-un mod sigur și inofensiv pentru mediu! Căutați produsele Dual Power în toate magazinele și departamentele de produse chimice de uz casnic din țara noastră. 

Brandul face parte din compania italiană Italchimica, care produce o gamă largă de detergenți și de produse de curățare profesionali și de uz casnic. Pe piața moldovenească, produsele companiei și brandurile sale Sanitec, Dermomed și Dual Power sunt reprezentate din 2016.

P. 

Realitatea Live

29 Nov. 2021, 20:55
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
29 Nov. 2021, 20:55 // Politica //  Cristina Vlah

Jurnalistul Vlad Ţurcanu urmează să fie înaintat Parlamentului pentru funcţia de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”, informează Realitatea.md cu referire la trm.md.

Pe site-ul oficial al companiei se menționează faptul că pentru candidatura lui Vlad Țurcanu au votat şase din cei şapte membri ai Consiliului de supraveghere şi dezvoltare al TRM, reuniţi astăzi în prima şedinţă. Informaţia a fost confirmată pentru TRM.MD de către Sergiu Stanciu, secretar al CSD. Potrivit lui Stanciu, candidatura lui Vlad Ţurcanu a fost propusă de către Arcadie Gherasim, preşedintele Consiliului de Supraveghere.

„Abia aştept să ajung în comisia parlamentară pentru audieri. Atunci voi spune mai multe, pentru că acum mă pregătesc pentru acest exerciţiu, dar vă pot confirma că într-adevăr aşa este. Mai departe nu mă grăbesc să îmi expun platforma de lucru, pentru că ea urmează să fie prezentată comisiei parlamentare”, a declarat pentru TRM.MD Vlad Ţurcanu, după ce a fost solicitat să comenteze propunerea candidaturii sale pentru această funcţie.

Vlad Ţurcanu este jurnalist şi specialist în comunicare, cu o experienţă de muncă în ambele domenii de peste 20 de ani. În perioada 2012-2016 a fost consilier şi purtător de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Anterior, a fost jurnalist la Radio Moldova, TV Moldova 1, Radio Europa Liberă, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Vlad Ţurcanu este licenţiat în Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării la Universitatea de Stat din Moldova.

Conform legislaţiei în vigoare, directorul general al furnizorului public naţional de servicii media este desemnat de către Parlament, la propunerea Consiliului de supraveghere şi dezvoltare. Directorul este numit în funcţie pentru un mandat de şapte ani, care nu poate fi reînnoit.

Potrivit Codului serviciilor media audiovizuale, directorul general al TRM poate fi demis din funcţie de către Parlament din proprie iniţiativă, în temeiul cererii depuse, în urma constatării executării necorespunzătoare sau a neexecutării atribuţiilor sale, precum şi în alte cazuri prevăzute de legislaţia în vigoare.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală