Curs valutar
 • EUR
  20.6601
  -0.5305%
 • USD
  17.6371
  0.0499%
 • RUB
  0.2402
  -1.0408%
 • RON
  4.1750
  -0.5198%
 • UAH
  0.6603
  -0.106%

Frica lui Năstase de a critica deschis PAS. Adresează mesaje „criptate” cu trimitere la foștii parteneri

02 Apr. 2021, 10:25
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
02 Apr. 2021, 10:25 // Politica //  Petru Beregoi

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, se pare că nu are curajul să vorbească cu voce tare și în mod deschis despre nemulțumirea acțiunilor foștilor parteneri politici Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și adresează doar mesaje cu subînțelesuri, care fac trimitere la cei din PAS.

După ce săptămânile trecute publica pe pagina sa de Facebook poezii, care erau într-un mod indirect dedicate președintei Maia Sandu și PAS, pentru faptul că nu a fost înaintat la funcția de prim-ministru de către șefa statului, așa cum s-a autopropus, astăzi Năstase a scris un alt mesaj.

De această dată, liderul Platformei DA acuză indirect PAS că ar avea înțelegeri ascunse cu PSRM. „Am oferit împreună Moldovei șansa unei guvernări care să facă ordine, dreptate, bunăstare, să dea oamenilor pâine și siguranță în ziua de mâine. O viață mai bună. Ciocoii vechi și noi, prin minciună intens tirajată, au decis altceva, să țină oamenii în întuneric până când ei, politicienii de mucava, își împart procente galbene și roșii. Ce uită acești ingrați, e că poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul. Iar pe Dumnezeu, niciodată”, se arată în mesajul lui Năstase.

Realitatea Live

21 Sept. 2021, 16:57
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
21 Sept. 2021, 16:57 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

Oamenii legii oferă noi detalii despre accidentul rutier produs în raionul Hîncești. Potrivit polițiștilor, BMW-ul a ajuns inversat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

„La 21 septembrie 2021, polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești s-au sesizat în baza unor secvențe video de pe internet, precum că în comuna Cărpineni, raionul Hîncești s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un tînar de 22 ani, care nu deține permis de conducere a pierdut controlul volanului, unui autoturism de model BMW și a derapat de pe traseu inversîndu-se. În urma impactului, șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță oamenii legii.

Mai mult, tânărul va fi tras la răspundere.

„Politia a inițiat o anchetă. Acesta va fi sancționat conform Codul Contravențional al RM”, a mai precizat ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Amintim că în localitatea Cărpineni, raionul Hîncești s-a produs astăzi un accident cumplit. Totul s-a produs în jurul orei 14:00. Imagini video de la fața locului au fost postate pe Facebook.

Din imagini observăm că un BMW a ajuns cu roțile în sus, iar după impact, vehiculul a ajuns într-o stare dezastruoasă. Oamenii legii susțin că nu sunt victime.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române