Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0.4356%
 • USD
  17.9234
  -0.164%
 • RUB
  0.2450
  0.2449%
 • RON
  4.3242
  0.3931%
 • UAH
  0.6668
  -0.21%

HOROSCOP: Top CINCI cele mai puternice femei, in funcție de zodie

21 Iul. 2021, 20:21
 // Categoria: Homepage // Autor:  Mădălina Sorokovsky
21 Iul. 2021, 20:21 // Homepage //  Mădălina Sorokovsky

Există unele doamne şi domnişoare care sunt declarate a fi născute în cele mai puternice zodii dintre cele 12, aşa că, vă invităm să vedeți despre cine este vorba şi, mai ales, dacă vă numărăți printre aceste zodii.

 1. Taur

Femeia Taur este cea mai puternică femeie a zodiacului, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Nu se lasă niciodată mai prejos decât maximul şi nu se mulţumeşte cu nimic altceva în afară de reuşită şi succes. Este o fire senzuală şi are rezolvarea pentru fiecare problemă care îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia şi de cine este implicat. Va motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atât timp cât o ascultă şi face întocmai ca ea.

 1. Leu

Nici nu ar putea fi altfel! Femeia Leu prin definiţie este o fire puternică, o fire extraordinar de ambiţioasă, ce obţine în viaţă tot ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională. Se descurcă, de cele mai multe ori, fără excepţie, mult mai bine decât bărbaţii, aşa că este aleasă în funcţii de conducere, cu mulţi subalterni. Într-o relaţie, totul se îmbină cu un strat de încăpăţânare şi orgoliu, aşa că ar fi de preferat ca ea să conducă şi relaţia.

 1. Balanţă

Femeia Balanţă rareori se află în aceste topuri, însă la ea firea puternică vine din psihic: nu o impresionează toate „smiorcăielile” celor din jur şi nu se lasă mai prejos când trebuie să candideze alături de bărbaţi pentru anumite posturi înalte. Are un respect de sine extraordinar şi frica de eşec şi de a se dezamăgi pe sine este mult mai mare decât orice, aşa că încearcă din răsputeri şi face şi imposibilul pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

 1. Scorpion

Femeia Scorpion este extrem de ambiţioasă, încăpăţânată, puternică şi cu o mare încredere în forţele proprii, ceea ce poate fi de-a dreptul intimidant pentru cei care-i ies în cale. Cucereşte prin senzualitate şi siguranţa în sine şi în ceea ce cunoaşte aşa că, din punct de vedere profesional, va fi întotdeauna acolo unde îşi doreşte, indiferent de preţul pe care trebuie să-l plătească sau de sacrificiile care trebuie făcute.

 1. Capricorn

Femeia Capricorn munceşte din greu pentru tot ce are şi pentru tot ce îşi doreşte. Nu-şi pune bazele în nimeni decât în forţele proprii şi „urcă” chiar şi acolo unde nu vede nimeni vreun loc liber. Este puternică, deoarece chiar şi atunci când se loveşte de refuzuri, de probleme şi obstacole, triumfă cu zâmbetul pe buze şi fără nicio grimasă pe chip. Este o femeie greu de abordat şi trebuie să fii măcar la fel de bun ca ea şi ambiţios de fel pentru a accepta să aibă o relaţie cu tine, ca să nu mai vorbim de căsătorie şi copii.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 16:31
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
30 Iul. 2021, 16:31 // Politica //  Realitatea.md

FOTO Secretele Direcției 5 care fila politicieni, jurnaliști și reprezentanți ONG, făcute publice. Numele celor vizați

Vara anului trecut a fost una fierbinte la fel ca asta, doar că a avut o perioadă suficient de incertă. PDM în frunte cu Vlad Plahotniuc, pe atunci liderul formațiunii, au organizat proteste în centrul capitalei, în timp ce Blocul ACUM format între PAS și Platforma DA, împreună cu PSRM, erau în consultări pentru a decide dacă se aliază doar pentru a da jos de la putere democrații. În același timp, Direcția nr. 5, poreclită și „poliția politică”, fila raza Parlamentului și Președinției. Abia acum, peste un an, s-au scurs câteva mesaje dintre șeful Direcției, Valeriu Cojocaru, și angajați.

Când în fața Parlamentului s-au adunat mai multe persoane în susținerea PDM-ului și poliția a format un cordon, angajații Direcției transmiteau informații despre situația din zonă. Ba chiar au vorbit și despre jurnalista Natalia Morari.

„Natalia Morari cam îi transpirată. Retrăiește”

„Fraților, știu că-i greu. Ținem stoiacul că se rezolvă soarta țării. Stăm până la indicații”

Sursa foto: Deschide.md

Peste câteva zile, după ce Blocul ACUM și PSRM au reușit să aleagă conducerea Parlamentului, iar Maia Sandu a fost numită în funcția de prim-ministru, Valeriu Cojocaru a cerut subalternilor săi să distribuie masiv o postare de-a lui Gheorghe Cavcaliuc, în care șeful adjunct al IGP de atunci, îl acuza pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase, de manipulare și dezinformare.

„Bună ziua stimați colegi! Distribuim masiv, este foarte important”

Amintim că, după coaliția dintre ACUM și PSRM, Andrei Năstase a fost numit ministru de Interne. Din această funcție, el a destructurat Direcția nr.5 sau cum i se mai spune Direcția Operațiuni Speciale (DOS).

Imagini de la protestul din iunie 2019

Sursa foto: Realitatea.md

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate