Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 1 iulie! Răbdare, pasiune şi o reacţie neaşteptată

01 Iul. 2021, 06:40
HOROSCOP 1 iulie! Răbdare, pasiune şi o reacţie neaşteptată
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii trebuie să fie atenţi la circulaţie, în special în trafic. Există un risc ridicat pentru accidente sau amenzi. Nu este o zi bună nici pentru afaceri sau decizii financiare, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Cineva le poate strica Taurilor relaţia cu şefii. Sunteţi destul de vulnerabili, aşa că mare atenţie să nu reacţionaţi impulsiv. Întâi analizaţi informaţiile pe care le primiţi, pentru că s-ar putea să nu aveţi suficiente argumente ca să le combateţi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Şi Gemenii s-ar putea să fie subiectul principal al unor zvonuri. Nu trebuie să vă schmbaţi pentru nimeni sau să ascultaţi de sugestiile celorlalţi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii pot lua decizii legate de bani. Fie că vă schimbaţi locul de muncă, fie participaţi la un interviu de angajare. Iar dacă aveţi de purtat conversaţii delicate, nu mai ezitaţi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nativii Leu simt că se complac în rutină şi parcă ar vrea să facă ceva extrem, cum ar fi să îşi dea demisia. Nu riscaţi fără să aveţi un plan de rezervă.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele ar trebui să renunţe azi la spiritul critic. Înţelegeţi că oamenii sunt diferiţi şi imperfecţi, iar asta e un test din partea Universului ca să vadă cât de toleranţi sunteţi.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele sunt sfătuitorii de serviciu. Veţi găsi soluţii pentru problemele tuturor şi pe lângă asta, aveţi timp să luaţi hotărâri majore legate de carieră sau de un împrumut.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o zi importantă pentru Scorpioni. Va trebui să vă adaptaţi unor situaţii restrictive, mai ales la serviciu. Răbdarea este singurul vostru aliat.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Imaginaţia îi provoacă pe Săgetători să găsească soluţii pentru proiectele care se află în desfăşurare. Încercaţi să abordaţi idei noi, poate chiar ieşite din comun, dar nu repetaţi strategii vechi
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii ies victorioşi în faţa unei persoane care le-a făcut rău. O să aveţi satisfacţia succesului, lucru mult mai important decât orice altă replică dură.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Este posibil ca Vărsătorii să joace azi rolul de babysiter. Fie cu persoana iubită, fie cu un prieten sau rude. Nu prea vă gândiţi la voi, ci la oamenii dragi, însă, ar fi bine să nu vă uitaţi pe ultimul loc.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii trebuie să se adapteze situaţiilor noi. Poate cineva vă încurcă la job, dar fără rezultate negative asupra voastră. Iar spre seară veţi primi veşti din străinătate.