Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 1 septembrie! Șansă la dragoste și o decizie importantă

01 Sept. 2021, 12:37
HOROSCOP 1 septembrie! Șansă la dragoste și o decizie importantă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Mintea îţi oferă multă siguranţă, iar asta îţi permite să explorezi lumea. Găseşte noi modalităţi să aduci dragostea în viaţa ta. Legătura dintre Soare şi Lună o să aducă echilibru în viaţa ta.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Este un timp bun pentru a deveni serios în privinţa artei. Probabil te-ai născut cu un talent, dar nu îi acorzi suficient respect precum cineva care are doar o fracţiune din abilitatea ta naturală. Trebuie să realizezi că ai puterea să faci lucruri grozave dacă îţi pui talentul la încercare.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nu presupune că persoana la care vrei să ajungi îţi primeşte mesajele. Probabil ai aşteptat un răspuns, crezând că persoana te ignoră. Dar poate această persoană nu a înţeles întrebarea pe care vrei să o adresezi. Când vine vorba despre probleme de dragoste, vei reuşi însă să spui lucrurilor pe nume.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii au nevoie de timp pentru a-şi pune ordine în gânduri. Este momentul potrivit pentru a se retrage în linişte şi a reflecta asupra problemelor pe care le au în ultima perioadă. Comunicarea nu este punctul forte al nativilor, iar intuiţia îi va trăda.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare. Nu totul se poate realiza pocnind din degete. Este nevoie, de asemenea, să empatizaţi mai mult cu cei din jur, să fiţi mai prietenoşi şi să vă ataşaţi mai mult de ei. Este un moment potrivit să vâ gândiţi dacă să vă mutaţi la un job pe care vi-l doriţi de mult timp.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele vor avea mai multă grijă de propria persoană. Veţi avea o mulţime de idei care vă pot deconecta de la problemele cotidiene, dar şi de la problemele în carieră. Este o perioadă favorabilă iubirii, fericirii, relaţiilor. Nativii din Fecioară au de asemenea conexiuni importante de realizat la locul de muncă.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Ești cuprins de ambiție și determinat să-ți duci la îndeplinire planurile ambițioase, dar nu fără a plăti prețul oboselii. Este o perioadă ideală să te faci remarcat la locul de muncă, ai mult spor și inițiativă, iar coordonatorii tăi vor aprecia asta.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Prima zi de toamnă vine și cu prima provocare: ești dispus să ieși din zona de confort, îndrăznești să faci diferit și vei descoperi că îți place sentimentul. Este o perioadă ideală pentru introspecție și pentru a-ți definitiva planurile de viitor.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu ești foarte dornic să îți analizezi sentimentele, iar asta i-ar putea descuraja pe cei care vor niște răspunsuri din partea ta. În ceea ce privește viața amoroasă, dai peste niște mici obstacole, dar nimic din ce nu se poate rezolva prin comunicare și diplomație.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Ambiția pentru care ești cunoscut este poate cel mai mare atu al tău, însă doar dacă scopurile urmărite sunt nobile sau cel puțin în beneficiul tău. Ai o capacitate mare de a ajunge acolo unde îți dorești, însă uneori ai dificultăți în a înțelege ce anume este bine pentru viața ta. Nu tot ce stârnește pasiuni îți aduce fericire.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii ar face bine să fie cu ochii în patru, pentru că ocaziile se perindă la tot pasul, în special în dragoste. O persoană pe care ai pus ochii dă semne că vrea să te cunoască sau să petreacă timp cu tine, așa că nu e indicat să aștepți. Fă primul pas cu încredere și comportă-te cât se poate de normal. Ești mai bun decât crezi, nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii trăiesc o perioadă tumultoasă pe plan sentimental, iar unii ar putea fi puși în fața unor decizii care schimbă destine. Dacă nu poți calcula ce este mai bine de făcut, și cel mai probabil acesta va fi cazul, bazează-te pe instinc. Te va ghida în locul potrivit, la momentul potrivit. Nu trebuie să te grăbești, fiecare lucru se întâmplă cu un sens.