Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

HOROSCOP 14 iulie! Noroc de bani, flirturi intense şi o promisiune

14 Iul. 2021, 09:45
HOROSCOP 14 iulie! Noroc de bani, flirturi intense şi o promisiune
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt preocupaţi de finanţe, pentru că au îndoieli legate de buget. Acestea se vor rezolva în câteva zile, aşa că mai bine focusaţi-vă pe carieră.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii se gândesc să se mute, să facă o schimbare majoră în viaţă, poate chiar să se relocheze într-o altă localitate sau țară. Totuşi, rămeneţi la nivel de planificare pentru moment.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii Gemeni dau dovadă de claritate în ceea ce priveşte strategiile şi planurile. Interacţionaţi foarte bine cu cei din jur, dar nu uitaţi să vă dedicaţi mai mult conversaţiilor şi să nu fiţi superficiali.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii au de rezolvat ceva cu şefii. Poate fi un proces sau o simplă discuţie, cert este că veţi rezolva totul şi vor fi dispuşi să vă ajute.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Este recomandat ca Leii să aibă grijă pe plan financiar. Sunteţi foarte bine susţinuţi dacă luaţi decizii importante cum ar fi privind un credit sau o negociere a unui contract, dar nu acţionaţi încă
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Nativii Fecioară reglează nişte chestiuni delicate legate de o moştenire, un partaj sau returnarea unor bunuri. Trebuie să fiţi mai curajoşi şi veţi găsi soluţii.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele au îndoieli privind imaginea lor profesională. Dar sunteţi foarte bine susţinute pe zona socială şi veţi face impresie bună dacă renunţaţi la autocritică.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Şi Scorpionii sunt favorizaţi în socializare, mai ales că îi mobilizează pe cei din jur într-un proiect important.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii trebuie să ţină cont cont de instinctul lor. Este posibil să faceţi o greşeală dacă nu vă ascultaţi intuiţia, iar rezultatelor vor fi dezamăgitoare.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
O zi în care Capricornii pot crea legături benefice şi în care sunt foarte spontani. Iar dacă aveţi de dat un examen îl veţi trece cu brio.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător, în schimb, sunt avantajaţi în achiziţii şi vânzări pe zona imobiliară. Dar nu vă grăbiţi să cumpăraţi aparate electronice, electrocasnice sau gadget-uri.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii iau hotărâri în relaţii. Poate flirtaţi cu o persoană întâlnită recent sau încheiaţi un parteneriat favorabil.