Curs valutar
 • EUR
  20.4470
  -0.1193%
 • USD
  18.0492
  -0.0139%
 • RUB
  0.2356
  0.0849%
 • RON
  4.1347
  -0.1233%
 • UAH
  0.6375
  0.0157%

HOROSCOP 15 iulie! Fecioarele își rezolvă conflictele din trecut, în timp ce Leii sunt dornici să-și atingă obiectivele

15 Iul. 2021, 06:00
HOROSCOP 15 iulie! Fecioarele își rezolvă conflictele din trecut, în timp ce Leii sunt dornici să-și atingă obiectivele
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Nu este ziua potrivită ca Berbecii să semneze contracte sau să ia un credit. Însă, veţi avea parte de clarificări privind oamenii din jurul vostru şi acţiunile lor.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii îşi consolidează poziţia şi se impun în faţa celor din jur. Aveţi capacitatea de a pune ordine în acte, relaţii sau la serviciu, dar nu uitaţi să menţionaţi ce vă doriţi, spun astrele.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii pot lua decizii neinspirate pe plan financiar. Aveţi grijă la bicrocraţie, nu semnaţi, nu negociaţi, mai bine amânaţi acţiunile importante.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii Rac îşi minimizează singuri calităţile când, de fapt, talentul îi deosebeşte de toţi ceilalţi. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi, pentru azi sunteţi susţinuţi karmic pe plan social şi spiritual, dar şi la job.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Intuiţia nu le lipseşte Leilor. Puteţi avea parte de negocieri fructoase, o finanţare promiţătoare sau câştig de cauză într-un proces.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele au tendinţa să tragă concluzii care nu sunt tocmai conforme cu realitatea şi nu au răbdare ca piesele puzzle-ului să se aşeze. Faceţi un pas în spate şi analizaţi mai bine totul.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele se pot certa cu prietenii, oricât de diplomate ar fi. Poate aflaţi despre un divorţ sau o despărţire, dar nu încercaţi să daţi sfaturi pentru că vor fi în zadar.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Şi Scorpionii primesc sfaturi de la cei din jur legat de toate aspectele vieţii lor. Nu lăsaţi pe nimeni să aibă putere asupra deciziilor voastre sau să vă controleze, indiferent cât de mult iubiţi acea persoană.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativii Săgetător lucrează tema relaţiilor. Chiar şi cu cei mai complicaţi veţi reuşi să discutaţi, dar încercaţi să nu comentaţi foarte mult, pentru că veţi fi înţeleşi greşit.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii rezolvă niste probleme delicate, legate de acte sau de o moştenire. O femeie vă ajută pe partea birocratică, iar din punct de vedere legislativ totul va fi în favoarea voastră.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Un prieten le cere ajutorul Vărsătorilor care azi vor juca rolul terapeutului. Poate au nevoie de voi mai mult decât credeţi, dar nu vă lăsaţi pe locul doi de dragul lor.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii vor să facă ceva spontan în carieră. Poate veţi lua decizii radicale care nu vă stau în caracter, dar vor fi benefice pentru voi, indiferent de câte uşi se vor închide