Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 19 iunie! Inspiraţia e de partea nativilor. Atenţie însă la interacţiune

19 Iun. 2021, 06:40
HOROSCOP 19 iunie! Inspiraţia e de partea nativilor. Atenţie însă la interacţiune
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Indiferent de natura lor, Berbecii vor să schimbe ceva în relaţiile lor. Ne referim atât la planul amoros, cât şi la parteneriate sau asocieri care ţin de locul de muncă. Important este să eliminaţi oamenii care vă consumă energia fără rezultate pozitive
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii îşi văd de drum. Ei se pot muta din apartament sau chiar din ţară. Fie şi temporar, în cadrul unei călătorii. Aşa că vă puteţi apuca să planificaţi ceva în acest sens.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii este posibil să primească veşti din partea persoanei iubite. Atenție însă că, foarte probabil, acestea vor fi neplăcute. Pe plan profesional este totuşi un moment bun de investiţii, pentru că aveţi multă energie care vă poate ajuta în acest sens.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Se anunţă o zi foarte bună pentru Raci. Banii le cad din cer. Puteţi face achiziţii şi să semnaţi contracte. Inclusiv pe plan amoros lucrurile ar putea prinde aripi în această zi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
În weekend, pe Lei îi loveşte creativitatea şi spiritul antreprenorial. E un moment bun să începeţi o afacere sau un proiect, aşa că puteţi începe planul şi strategiile.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele iubesc călătoriile, este combinaţia perfectă. Aveţi însă mare grijă la cheltuieli, pentru că tindeţi să aruncaţii banii pe geam.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele pot încheia parteneriate noi, de orice fel, care le vor aduce în viaţă oameni noi cu vibraţii pozitive. Nu uitaţi însă să găsiţi timp şi pentru voi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii trebuie să apeleze la calm, pentru că tind să fie cam impulsivi. Aveţi însă atenţie la sănătate şi la job. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, veştile sunt îmbucurătoare. Îl veţi găsi până la sfârşitul lunii.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Pentru Săgetători este o zi bună de socializare, mai ales dacă ies în oraş. Însă, în cealaltă jumătate din timp, vă puteţi axa pe zona domestică. Cumpărături pentru casă, renovări sau vânzări.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Pentru nativii Capricorn este o zi în care se pot concentra pe zona familiei, unde pot clarifica anumite lucruri legate de o moştenire sau de o locuinţă.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii trebuie să aibă grijă la comunicare. Impactul cuvintelor voastre ar putea fi mai puternic decât credeţi, aşa că mare grijă să nu îi şocaţi pe cei din jur, mai ales pe persoana iubită.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peştii ar fi bine să lucreze la atitudinea lor, mai ales că vor avea energie din plin pentru aşa ceva. Curajul nu ar trebui să lipsească dacă vreţi să primiţi ceea ce meritaţi.