Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 22 septembrie! Astrologii au veşti bune şi prezic surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului

21 Sept. 2021, 23:02
HOROSCOP 22 septembrie! Astrologii au veşti bune şi prezic surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Mintea ta zumzăie ca o albină astăzi, drag Berbec. Fiţi deschişi când vine vorba de noi oportunităţi şi nu vă pierdeţi atât de mult în detalii. Problemele minore se vor rezolva de la sine, menţineţi-vă o atitudine pozitivă.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii se simt ca şi când ar fi în vârful lumii, astăzi. Sunteţi pe cale să obţineţi succesul mult dorit într-un domeniu pe care odinioară îl consideraţi imposibil. Este un moment bun, bucuraţi-vă! Dacă aveţi nevoie de un sfat sau de ajutor în anumite chestiuni profesionale apelaţi la colegii în care aveţi încredere.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor s-ar putea să beneficieze de o surpriză uriaşă din partea unei persoane influente. Aveţi curajul de a trece mai departe din punct de vedere profesional. Nimeni nu o să vă tragă de mânecă şi nu o să vă împingă de la spate. Doar voi puteţi munci pentru a vă îndeplini visurile.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii se pot regăsi într-o situaţie conflictuală. Depinde doar de voi şi de modul în care veţi gestiona situaţia dacă totul se va rezolva paşnic sau se va ajunge la o despărţire totală.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Îţi va fi greu să iei o decizie, în legătură cu orice. Nu da curs zvonurilor şi bârfelor din jurul tău, concentrează-te pe ce e cu adevărat important.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
E o zi perfectă pentru a da frâu liber emoţiilor. Dacă vei face asta, vei observa ca starea ta de bine îi va influenţa şi pe cei din jurul tău într-un mod pozitiv.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Cei aflaţi sub semnul Balanţei trebuie să aibă mai multă grijă la planurile pe care vor să le pună în aplicare. Cel mai bine ar fi să vă creaţi o listă de priorităţi pentru a alege cu uşurinţă care să fie următorul plan. Nu vă avântaţi în mai multe direcţii simultan, ori s-ar putea să greşiţi în toate.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o zi de apreciere pentru Scorpioni, în care pot aduce laude celor pe care îi iubesc. Spuneţi-le celor dragi cât de mult îi apreciaţi şi mulţumiţi-le pentru sprijinul neîncetat. Cu cât vă veţi proiecta un spirit mai generos, cu atât veţi fi mai bine în toate situațiile. Zâmbiţi larg, păstraţi-vă buna dispoziţie.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Este important să vorbiţi despre sentimentele voastre astăzi, dragi Săgetători. Aveţi tendinţa să le interiorizaţi şi să aşteptaţi până se acumulează şi erup ca un vulcan. Permiteţi energiilor sănătoase să vă învăluie. Spuneți ce trebuie să le spuneți oamenilor care trebuie să audă cum vă simțiți.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Miercuri, nativii zodiei Capricorn sunt înconjurați de mult noroc și vibrații pozitive, dar au și momente în care lucrează la remedierea relațiilor destrămate, mai ales dacă simt că ei au fost de vină. Vor exista, de asemenea, tensiuni în relația de cuplu, care ar putea provoca suspiciuni, gelozie sau posesivitate.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Chiar dacă este mijlocul săptămânii, Vărsătorii nu se gândesc, astăzi, decât la weekend. Și-au planificat întâlniri cu persoane dragi, pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp, așa că sunt extrem de nerăbdători. Către sfârșitul zilei, vor avea parte de o surpriză incredibilă de la persoana iubită. Pur și simplu vor fi copleșiți. Seara va aduce cu ea momente romantice, în care toate grijile se vor topi.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii vor avea, miercuri, o zi în care simt că renasc. Visează cu ochii deschişi la sfârșitul programului, când vor fi liberi și vor putea face tot ce își doresc. Sfatul astrelor pentru acești nativi este să nu dispere, chiar dacă trec printr-o perioadă mai grea, cu mult stres și oboseală. Spre seară, partenerul de viaţă îi vor bucura cu o veste excelentă. Dacă sunt singuri, acești nativi vor primi un ajutor nesperat de la Cupidon.