Curs valutar
 • EUR
  20.7694
  0%
 • USD
  17.6521
  0%
 • RUB
  0.2435
  0%
 • RON
  4.1969
  0%
 • UAH
  0.6611
  0%

HOROSCOP 23 aprilie! Spirit de aventură, dar şi situaţii ce par fără ieşire

23 Apr. 2021, 06:45
HOROSCOP 23 aprilie! Spirit de aventură, dar şi situaţii ce par fără ieşire
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Ai parte de o zi norocasă. Te simți inspirat, ai o atitudine pozitivă și manifești optimism. Starea de bine o să fie remarcată şi de către cei din jur.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Nu funcționezi bine lucrând singur sau independent. Poate ar trebui să analizezi ideea de a lucra mai eficient în echipă măcar de această dată.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Dai dovadă de multă ambiție. Ai grijă să rămăi în realitate, pentru că dacă te supraestimezi rezultatele s-ar putea să nu fie pe măsură.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Mulți vor vorbi cu tine sau despre tine. Nu neapărat în sens negativ, acțiunile tale în ultima perioadă au atras ochii celor din jur.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Este o zi relaxantă. Te simți plin de încredere și emani siguranță. Este un lucru bun că ai încredere în tine, însă nu trebuie nici să exagerezi.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
S-ar putea să porți discuții legate de un bun comun cu un partener sau cu un prieten. Nu te supraevalua, pentru că s-ar putea să mergi într-o zonă în care nu prea știi ce ai de făcut.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Trebuie să înțelegi că ești într-o situație din care ieși greu. Sunt circumstanțe dincolo de puterea ta, fie o relație, afacere etc. Oricât ai vrea să scapi, o să îți fie greu.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai chef de joacă, de distracție, de aventură. Trepidezi de nerăbdare pentru a finaliza un proiect ce se află abia la început de drum.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Este o zi în care vrei să fii excentric. Vrei să te distrezi, să experimentezi. Ca în orice circumstanţă, echilibrul este un aspect de care trebuie să ţii cont.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Este o zi excelentă pentru a lucra în zona vânzărilor. Rezultatele o să fie pe măsură, ceea ce o să vă binedispună mai mult decât credeţi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Ai grijă cum abordezi zona financiară. S-ar putea să plusezi cam mult. Pierderile sau cheltuielile nu ar trebui să depăşească câştigurile.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Ai foarte multă energie. S-ar putea să fi necugetat în acțiunile tale. Cel mai bine să planifici acțiunile tale și să nu pierzi din vedere anumite lucruri.