Curs valutar
 • EUR
  20.4470
  -0.1193%
 • USD
  18.0492
  -0.0139%
 • RUB
  0.2356
  0.0849%
 • RON
  4.1347
  -0.1233%
 • UAH
  0.6375
  0.0157%

HOROSCOP 23 iunie! Probleme financiare și o zi agitată la serviciu

23 Iun. 2021, 06:45
HOROSCOP 23 iunie! Probleme financiare și o zi agitată la serviciu
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Ai o zi foarte agitată la serviciu, aglomerată, cu multe proiecte care vă necesită atenția. Trebuie să ai grijă la relația cu persoanele din străinătate. Este recomandat să te relaxezi față de o activitate pe care o faci, care a ajuns într-un punct mort sau ești presat de situații și nu mai găsești soluție sau scăpare la predarea lucrării, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Nu prea știi ce să faci azi, în zona relațiilor. Avem o mare încărcătură emoțională, iar de aici apare și multă confuzie și încerci să găsesști soluții. Mai bine lasă lucrurile să se rezolve de la sine.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Azi nu este cea mai potrivită zi pentru afaceri. Este un moment în care ți se cere să fii foarte organizat și să te limitezi strict la agenda zilei. Totuși, azi, primești vești bune din străinătate sau vești bune legate de un proiect la care lucrezi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
S-ar putea să duci lipsa banilor. Ai ceva stres la locul de muncă, care poate degenera într-un proces sau într-o ceartă foarte serioasă. Soluția este să nu te apuci să cheltuiești din impulsivitate. Învață să fii diplomat la locul de mucă.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Te bucuri de multă intuiție, care te ajută la locul de muncă, atrăgând succesul de partea ta. Vestea interesantă a zilei este că ești propulsat în alt proiect. Cineva îți propune o colaborare. Ești foarte interesat de ea.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Ești bine susținut din două direcții: zona parteneriatelor și a iubirii. Găsesti cuvintele potrivite, pentru a consolida o relație amoroasă sau pentru a pătrunde în inima cuiva.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Înveți o lecție dificilă, ceea că nu îi poți controla pe toți. Este o zi marcată de confuzie, de încurcături, de stres, iar soluția este în primul rând să te relaxezi. Cu cât apeși pedala de accelerație, sperând să găsești o rezolvare, nu vei face decât să agravezi un conflict sau să pui mai mult gaz pe foc. Nu pune presiune pe cei din jur.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Te confrunți cu o serie de probleme financiare. Ele provin din alegeri neinspirate. Te-ai asociat cu persoana greșită, fie ai vrut să demonstrezi că ai bani și te-ai aruncat în cheltuieli peste măsură. Strânge cureaua și cumpără strictul necesar.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai parte de vești bune din zona familiei. Famila te ajută într-un proiect sau te sprijină să achiziționezi ceva sau poate chiar te sponsorizează să faci o afacere sau un proiect. Ai o comunicare bună cu cineva mai în vârstă, iar ideile pe care le ai azi, care se duc spre a achiziționa ceva, sunt bune.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Ai un minus destul de mare în zona călătoriilor. Trebuie să ai grijă la tot ce ține de casă, pentru că ceva nu este în regulă la electrocasnice. Ai grijă la cheltuielile pe care le faci. Riști să te bagi în niște cheltuieli, absolut nedorite.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi ești sigur pe tine, pe forța ta interioară. Această atitudine te va ajuta să câștigi, fie că este vorba de un conflict iar tu ai ultimul cuvânt de spus, fie ai atât de multă hotărâre și determinare în tine, încât în cadrul unui interviu, pentru o promovare sau loc de muncă, o să faci o impresie extrem de bună.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Faci multe lucruri importante. Pare ciudat dar, într-o lume în care toți se ceartă între ei, azi te bucuri de sprijinul familiei, al celor dragi și îți v-a fi ușor prin acest suport pe care ți-l acordă să depășești o situație complicată.