Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 24 august! Prietenie sinceră și o discuţie importantă

24 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 24 august! Prietenie sinceră și o discuţie importantă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Nativii Berbec trebuie să poarte o discuție cu un membru al familiei sau cu un prieten apropiat despre cariera și drumul lor, din punct de vedere profesional.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Astăzi este recomandat să-ți faci ordine în gânduri. Orientează-ţi drumul în afaceri, dar şi în viaţa profesională și hotărăşte ce e mai bine pentru viitorul tău, spun astrele.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Astăzi este recomandat să vă gândiţi mai mult şi să luaţi o decizie importantă în dragoste. Trebuie să vă învăţaţi să vă puneţi pe primul loc şi să vă maturizaţi, apoi să acţionaţi aşa cum credeţi că este mai bine.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Trebuie să te responsabilizezi pe sectorul finanțelor, drag Rac. O femeie încearcă să îți pună piedici. Încearcă să ai mai multă grijă de tine și de finanțele tale, s-ar putea să ai de câştigat dacă stai mai mult cu ochii în patru şi acţionezi de unul singur.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Leilor au nevoie de mai multă vigilenţă. Responsabilizaţi-vă şi aveţi grijă în cazul în care trebuie să semnaţi nişte acte sau documente pe care le-aţi tot amânat.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Încearcă să nu mai cheltui bani pe lucruri neproductive. Ai mai multă grijă de sectorul financiar. Evitaţi să achiziţionaţi produse de care nu aveţi cu adevărat nevoie.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi trebuie să analizezi mai mult relația cu prietenii tăi. Este posibil ca unii dintre ei să te bârfească și să îți pună bețe în roate. Fii mai degajat astăzi și nu pune la suflet cele spuse sau auzite de la ei.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativii Scorpion sunt nevoiţi să facă o analiză asupra bugetului pentru a nu crea discrepanţe. Faceţi o listă cu lucrurile de care aveţi nevoie şi, eventual, rugaţi o persoană apropiată să vă acompanieze pentru a vă îndruma aşa cum trebuie.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Trebuie să te mobilizezi în privința încrederii tale în sine. Aveţi curaj şi valorificaţi-vă talentele. Cei din jur vor observa capacitatea voastră de a face faţă provocărilor. Nu aveţi nimic de pierdut.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Trebuie să te responsabilizezi pe planul tău social. Apelează la cei apropiaţi, la familie, rude, cere-le sfaturi atunci când ai nevoie de ajutor. Socializează mai mult, s-ar putea să cunoşti pe cineva special.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii trebuie să fie mai responsabil în ceea ce priveşte relaţia amoroasă. Dacă vreţi să continuaţi această relaţie atunci trebuie să faceţi anumite schimbări pentru binele amândurora. Discutaţi deschis, problemele se vor rezolva dacă veţi lucra împreună la asta.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Dacă ai un vis atunci fă tot ce îţi stă în putinţă pentru a-l îndeplini. Ai curaj, cei dragi te vor susţine întotdeauna.