Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 25 august! Neînţelegeri la serviciu, iubire pătimaşă şi planuri de vacanţă

25 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 25 august! Neînţelegeri la serviciu, iubire pătimaşă şi planuri de vacanţă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Astăzi ai de luat o decizie legată de carieră sau de sfera iubirii. Este important să alegi cu conștiința ce este mai bun pentru tine. Nu face compromisuri și nu lua decizii din frică.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului se ocupă astăzi de acte şi documente. Veţi avea de semnat o serie de acte pentru vânzarea sau cumpărarea unei case sau a unei maşini de familie. Fiţi atenţi înainte de a lua o decizie radicală, spun astrele.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii au astăzi o zi pe cinste. Sunteţi bine aspectaţi pe zona comunicării şi aţi putea lua o decizie importantă legată de avansarea voastră în plan profesional. Discutaţi deschis cu superiorii voştri.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Cei aflaţi sub semnul Racului sunt foarte agitaţi astăzi la locul de muncă. Evitaţi să semnaţi acte ori să încheiaţi înţelegeri. Veţi lucra bine în echipă şi vă veţi simţi bine alături de colegi, poate aţi putea chiar să le cereţi sfaturi pentru anumite proiecte începute.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Azi este o zi karmică. Indiferent cum aţi reacționat în trecut față de un coleg de servicu, azi se va întoarce roata spre voi. Nu este o zi bună pentru semnarea de acte și documente. Fiţi liniştiţi, evitaţi conflictele sau discuţiile aprinse.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Încercaţi să fiţi mai aspri cu cei din jur. Nu îi mai favorizaţi pe toţi deoarece o bună parte dintre ei se vor întoarce împotriva voastră la un moment dat şi veţi avea de suferit.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță își încep ziua cu multă energie și vor fi într-o mare formă pe tot parcursul acesteia. Veți primi vești bune din străinătate, fie ele legate de studii sau de persoane dragi. Astăzi totul se întâmplă exact așa cum v-ați dorit.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Aveți mare grijă la situația financiară pentru că nu este deloc momentul potrivit să faceți cheltuieli prea mari. Analizați foarte bine situația și cumpărați doar lucrurile de care aveți strictă necesitate, altfel ar fi bine să vă abțineți.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Astăzi, Săgetătorii au parte de o zi în care sunt foarte încăpățânați și predispuși la un conflict verbal. Încercați să vă relaxați, să vă calmați, să analizați cu atenție totul și să luați o decizie la rece.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Capricornilor sunt predispuși să lucreze foarte mult, iar asta îi poate epuiza foarte rapid. Cel mai bine este să vă faceți un program pentru a evita posibile probleme de sănătate.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorilor le este recomandat să își facă niște investigații medicale mai amănunțite. Sistemul imunitar și cel cardiac vă pot aduce probleme serioase și ar trebui să puneți asta pe primul loc în această perioadă.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Nativii zodiei Pești au parte de o zi excelentă pe plan profesional. Dacă vreți să începeți o afacere, atunci acesta este momentul potrivit. Intuiția voastră se află la un nivel maxim.