Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 25 mai! Decizii importante și o nouă aventură

25 Mai 2021, 06:45
HOROSCOP 25 mai! Decizii importante și o nouă aventură
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt în mare formă și puși pe fapte mari. Vor să rezolve probleme administrative, care necesită acte, calcule sau timp pierdut pe drumuri, pentru ca apoi să investească toată energia rămasă în pasiunea lor - fie că e un hobby sau o persoană.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă la finanțe. S-ar putea să apară cheluieli neașteptate, așa că ai grjă să nu fii escrocat sau păcălit. Dacă nu ai încredere într-o persoană, nu intra în niciun fel de tranzație sau negociere. Cel mai probabil nu vei avea nimic de câștigat.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii au o discuție foarte importantă cu o femeie și vor culege laude pentru acest lucru. Iar la pachet va veni și o lecție importantă de viață, care le va prinde foarte bine pe viitor. Așadar, o zi în care toate par a merge ca pe roate.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii au o zi agitată, se simt copleșiți de sarcini și puși pe ceartă, atât cu familia cât și cu colegii de muncă. Nimic nu prea pare să îi scoată din această plasă nefericită, nici măcar complimentele din partea celor dragi. Calmul vine doar din interior și trebuie să faceți un efort pentru a vă regăsi echilibrul.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii sunt prinși în discuții aprinse legate de bani sau de amenjarea unei locuințe. Aveți foarte multe idei și nu știți cum să alegeți varianta cea mai potrivită, dar și pe măsura posibilităților voastre financiare. Sunteți puțin descurajați pentru că acest pas v-a prins nepregătiți, dar cu răbdare veți răzbi.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele sunt norocoasele zodiacului. Toate planurile făcute la începutul anului încep să se concretizeze și vedeți, în sfârșit, roadele eforturilor voastre. Abia acum începeți să vă gândiți și la relaxare, la posibilitatea unei vacanțe mai lungi, în afara țării. Sunteți plini de energie pozitivă și îi molipsiți și pe cei din jur.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi vă simţiţi foarte bine şi căutaţi să vă puneţi cât mai bine la bătaie calităţile care vă pot garanta succesul la locul de muncă. Aveţi suficientă imaginaţie pentru a vă dezvolta proiectul în care sunteţi implicaţi. Şi motivaţia este de partea voastră, astfel că este o zi ideală pentru a obţine rezultatele mult visate.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Pentru Scorpioni, ziua de astăzi este bazată pe sentimente. Vă reamintiţi momentele favorabile petrecute alături de o persoană importantă. Poate ar fi momentul ideal să reluaţi legătura cu persoana respectivă.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Pentru Săgetători, cerul este limita astăzi. Căutaţi să acţionaţi după un plan bine pus la punct şi să vă acordaţi timp necesar pentru a acţiona în ritmul propriu. Nu e cazul să vă grăbiţi şi să luaţi decizii pripite pentru că ar fi păcat de munca depusă până acum.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Pentru Capricorni este o zi bună atât în privinţa relaţiilor, cât şi a studiilor. S-ar putea chiar să primiţi ajutor din partea unor colegi de muncă sau de la şcoală. Sfatul nostru este să îl acceptaţi şi să profitaţi la maximum de orice oportunitate de a vă dezvolta cunoştinţele.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor purta discuţii importante care au legătură cu străinătatea. Poate că e vorba despre o vacanţă sau chiar de un proiect care îi ajută pe viitor. Totul este în avantajul lor, mai ales dacă se vor ocupa de zona financiară.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Veşti bune pentru Peşti în această zi. Începe o nouă aventură pentru nativii din această zodie. Ar putea fi şi aici vorba de un drum, către o vacanţă sau către o destinaţie cu noi provocări. Sau ar putea fi vorba despre un job nou, un job care să le aducă multă energie.