Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 25 noiembrie! Berbecii se vor răsfăța. Află ce se întâmplă cu zodia ta

24 Nov. 2021, 21:07
HOROSCOP 25 noiembrie! Berbecii se vor răsfăța. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi vei găsi momentele potrivite să te răsfeți. Fie că e vorba despre faptul că vei mânca un preparat pe care nu l-ai mai încercat de ceva timp, fie e ceva legat de îngrijirea corporală, în sfârșit vei avea ocazia să simți că te relaxezi. Trebuie să profiți de fiecare clipă, dar nu uita că moderația este cheia succesului.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Norocoşii horoscopului financiar sunt Taurii. Astăzi aveţi un real talent la a face bani, iar interesul pe care îl aveţi pentru familie şi timpul petrecut cu ea este mult mai crescut, spun astrele.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii comunică foarte bine cu partenerul de viaţă, iar discuţiile în care se deschid şi povestesc despre problemele lor, vor aduce soluţii. Iar logica şi raţiunea sunt aliaţii principali.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii sunt indecişi în privinţa banilor şi preocupaţi de sănătate. Este un moment bun să vă programaţi un consult sau analize.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Vorbăreţi şi populari - nimic nou în ceea ce îi priveşte pe Lei. Vreţi să ieşiţi din rutină, iar o excursie este modalitatea perfectă prin care să încercaţi ceva nou şi să vă relaxaţi în acelaşi timp.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele au parte de o atmosferă veselă şi totul pare să meargă de minune pe sectorul casei. Este ziua perfectă să petreceţi timp cu familia, dar mai ales cu persoana iubită.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță sunt dornici să acumuleze informaţii şi să se perfecţioneze în carieră. Iar discuţiile cu prietenii nu vor lipsi, poate chiar se vor concretiza cu o ieşire.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt predispuşi să facă o tranziţie către ceva ce va avea efecte benefice. Nu ezitaţi să riscaţi dacă, chiar dacă vi se pare prea mare provocarea.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii nu prea pot ţine secrete azi, mai ales că îşi doresc să ştie toată lumea ce au mai făcut ei în ultimul timp. Iar dacă vă înscrieţi la cursuri, indiferent de natura lor, fiţi cât mai atenţi.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
În orice discuţie, dacă se aduce vorba de bani, Capricornii nu prea reuşesc să se facă înţeleşi. Îi veţi obţine cu greu dacă acesta este scopul, dar familia vă poate ajuta.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor petrece mult timp cu prietenii, fie faţă în faţă, fie online sau la telefon. Sunteţi foarte vorbăreţi, deloc recoamandat azi. Păstraţi şi pentru voi unele detalii.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar nativii Pești se vor impune la job prin capacităţile intelectuale. Dar tindeţi să fiţi agitaţi, ceea ce va fi derutant pentru cei din jur. Canalizaţi-vă energia spre sarcinile care nu implică cuvinte sau acţiune ample.