Curs valutar
 • EUR
  21.2165
  0%
 • USD
  17.7805
  0%
 • RUB
  0.2449
  0%
 • RON
  4.3076
  0%
 • UAH
  0.6548
  0%

HOROSCOP 27 mai! Nativii care au parte de o întalnire ce le va schimba viaţa

27 Mai 2021, 06:45
HOROSCOP 27 mai! Nativii care au parte de o întalnire ce le va schimba viaţa
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt mai emotivi azi, probabil şi din cauza provocărilor din ultima perioadă. Este momentul să vă recuperaţi, să vă odihniţi şi să aveţi mai multă grijă de voi, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Trebuie să aveți grijă la relaţia cu şefii. Lăsaţi mai mult de la voi, pentru că nu e ziua potrvită să vă certaţi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Dacă Gemenii au de dat un examen sau trebuie să treacă de o evaluare la job, o vor face cu succes. În plus, vă schimbaţi viziunea asupra unui aspect în privinţa căruia eraţi destul de fermi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii RAC sunt îngrijoraţi cu privire la o relaţie sau o afacere. Este mai bine să vă calmaţi şi să nu grăbiţi în a trage conclizii.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii au o zi bună în familie sau cu cei apropiaţi. Veţi primi informații legate de o persoană dragă care vă aduc zâmbetul pe buze.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Abilităţile intuitive ale Fecioarelor sunt la cote maxime. Cineva încearcă să vă saboteze, dar veţi reuşi să reacționați la timp.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele se vor confrunta azi cu încăpăţânarea celor din jur. Dacă nu vor înţelege ideile voastre, daţi-le timp să analizeze şi reveniţi peste câteva zile.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt avantajaţi în comunicare şi în relaţionarea cu prietenii. Puteţi lua decizii importante în raport cu băncile, privind un credit sau semnarea unor acte.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativii au parte de o întalnire care le va schimba viaţa. Vă aduce fie un bun partener de afaceri, fie o persoană iubită, fie un foarte bun prieten. Cert este că ceva se va schimba radical.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
La locul de muncă, Capricornilor li se dau prea multe sarcini, însă, aveţi suficientă energie să le rezolvaţi cu succes pe toate.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Socializarea este punctul forte al Vărsătorilor. Profitaţi de acest aspect pentru a comunica tot ceea ce nu aţi reuşit până acum, dar aveţi grijă şi de aspectul fizic.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii au o zi în care muncesc foarte mult, dar energia lunii vă ajută să terminaţi toate proiectele la timp