Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 6 iulie! O zi cu întâlniri karmice, în care banii vor fi mărul discordiei

06 Iul. 2021, 06:40
HOROSCOP 6 iulie! O zi cu întâlniri karmice, în care banii vor fi mărul discordiei
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi trebuie să ai grijă să nu cheltui bani, stai departe de toate provocările care te îndeamnă să cheltui. Să iei o bijuterie, de mâncare mai scump, să dai bani pe haine... Ține portofelul închis, vei avea nevoie de acești bani și este o zi bună să interacționezi cu prietenii, iar o persoană din anturaj îți dă un sfat legat de o acțiune pe care trebuie să o faci, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Este o zi excelentă să iei decizi importante privind cariera, să negociezi, mai ales dacă ai de susținut un interviu de angajare. Vei lupta pentru drepturile tale foarte mult azi. Nu lăsa circumstanțele să îți pună în discuție valoarea.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Ești curios, vrei să afli tot ce se întâmplă în jurul tău. Este o zi în care poți primii niște vești bune de la o femeie legate de un loc de muncă, de cariera ta. Poate ți se oferă un nou loc de muncă sau ți se propune un proiect de colaborare.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Azi faci bani sau comunici cu cineva, interacționezi, negociezi sau semnezi un contract avantajos pentru tine. Este o zi foarte bună în luarea unor decizii privind cariera. Primești vești bune de la cineva de la drum, s-ar putea să fie o femeie care ori îți dă bani sau te încurajează să o vizitezi. Te vei bucura foarte mult de această invitație.
Leu
(23 iulie - 22 august)
O zi cu întâlniri karmice. Se repetă o serie de lucruri din altă viață sau din această viață, circumstanțe, evenimente, pe care nu le-ai gestionat bine atunci. Acum ai oportunitatea fabuloasă de a acționa cum se cuvine și de a face alegerea corectă. Este o zi în care nu prea te bucuri de sprijinul șefilor/persoanele importante, nu face multe confesiuni familiei sau rudelor pentru că te vor critica și te vor judeca.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Este maximă creativitate, iar deciziile pe care le iei azi, condiția este să acționezi, îți vor aduce bani, recunoaștere socială sau ascensiune socială. Este o zi foarte importantă pentru a lua hotărâri și mai ales să abordezi chestiuni sensibile de care fugeai.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Ai multă treabă la serviciu, nu este o zi în care te poți baza pe alții, este acolo un soi de conflict dar nu te baza pe ajutorul altora. O să ai surprize foarte multe și neplăcute, contează pe tine. Tu ești singurul care știe unde și când vrei să ajungi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Primești vești bune din străinătate. Vei primi consiliere pentru decizii importante. O zi bună pentru cei care susțin examene, succesul depinde de cum îți controlezi emoțiile. Este o zi productivă, în care vei învăța cum să îți dozezi energia pentru a obține cele mai bune rezultate.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Este o zi excelentă să pui ordine în ideile și gândurile tale. Cel mai bine este să discuți cu partenera sau partenerul și să hotărăști în ce direcție vă îndreptați. Este una din zilele alea care scot toate frustrările și vor deversa toate informațiile negative. Este o zi în care se lămuresc lucrurile în viața voastră.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Partenerul/partenera primește un bonus, un cadou și te bucuri de acest lucru, poate beneficiezi și tu. O zi în care poți rezolva acte, contabilitate și o zi în care primești vești bune legate de bani din străinătate.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nu contează cât de mărunt ești într-o ierarhie, azi ești într-o zi în care cineva te sapă major. O să întorci sorții în favoarea ta. O lecție din care vei învăța că, atunci când faci lucrurile corecte, nu cele ușoare, vei avea numai de câștigat.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Un conflict legat de banii partenerului sau un conflict în cuplu din cauza unor cheltuieli, azi pentru tine banii sunt mărul discordiei. Se recomandă prudență, astfel de lucruri trebuie tratate cu calm și răbdare. Nu încerca să tranșezi totul cu doar câteva replici.