Curs valutar
 • EUR
  20.4470
  -0.1193%
 • USD
  18.0492
  -0.0139%
 • RUB
  0.2356
  0.0849%
 • RON
  4.1347
  -0.1233%
 • UAH
  0.6375
  0.0157%

HOROSCOP 8 februarie: Astrele recomandă să puneți în practică tot ce ați amânat până acum

18 Feb. 2021, 09:13
HOROSCOP 8 februarie: Astrele recomandă să puneți în practică tot ce ați amânat până acum
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Se conturează forfotă mare la serviciu, in relatiile cu sefii si autoritatile. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult spre casă și familie, aspect care te vulnerabilizează în plan socio-profesional. Fii prudent si prezent in tot ce se petrece la serviciu. Tendința de a riposta la orice remarca venită din partea altora este neprofitabilă. Ia aminte la spusele celorlalti, pentru că ai toate șansele să te descurci foarte bine.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Săptămâna debutează cu discuții ample în anturajul apropiat. S-ar putea sa primesti invitatii de a călători, atât in scop turisitic, cat si in scop profesional. Bine este să analizezi oportunitățile care derivă din aceste călătorii si abia apoi să decizi. Mentalul este răscolit, existand sanse sa ripostezi la orice vorba banala. Fii prudent in relatiile cu ceilalti! Dupa-amiaza, rafinează-ți sufletul cu o activitate culturala.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Prima zi a săptămânii vine cu teme financiare, in special cu acelea legate de cheltuieli comune cu altii. Sunt momente bune de a achita facturi, alte tipuri de datorii sau de a verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Tendinta perioadei pe care o traversam este de a cheltui destul de mult. Fereste-te de investii si rezuma-te la strictul necesar. Depinde numai de tine sa gestionezi corect si eficient banii si bunurile comune.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Ziua abundă în provocari venite dinspre partenerul de viață și colaboratori. In aparență, ceilalti pare ca au ceva cu tine. Insă, de fapt, tu esti cel care generezi tot soiul de conflicte gratuite. Pe considerentul că se petrec lucruri ascunse in culisele locului tau de munca ai tendinta de a te apăra ripostând la orice si oricine se află în preajma ta. Controlează-ți reactiile si vorbele, pentru ca esti subiectiv.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Treburile de rutina, atat la serviciu, cat si acasa alcatuiesc tema principala a zilei. Ocupa-te personal de toate indatoririle tale, pentru ca ajutoare din partea celorlalti nu prea vin. Ba chiar unii ar putea incerca să-ți taie elanul, daca te lasi pe mâna lor. Fereste-te de discutii contradictorii! În umbră se țes conflicte la serviciu, dar providența le păzește atent, iar aspura ta pune o mantie protectoare.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Ai șanse deosebite de a te pune în valoare in mijlocul celor dragi. Organizează activitati de recreere pentru persoana iubită, copii sau prieteni apropiati. Gustul aventurii, veselia, cheful de distractii sunt la cote inalte pentru tine, iar ceilalti se pot molipsi ușor. Sunt posibile discutii aprinse. Insă, talentul tau innascut de a-i antrena si pe ceilalti in spectacolul vietii te va ajuta sa rezolvi orice diferend.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Sufletul tau isi doreste astazi linistea, confortul casei si compania membrilor familiei. Sunt posibile discutii importante cu neamurile si cu persoanele dragi, fie pe teme patrimoniale, fie pentru organizarea unor reuniuni de familie in viitorul apropiat. Chiar daca, in plan profesional ai multe de facut, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa împaci pe toata lumea. Lasă deoparte nemulțumirile personale.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Saptamana incepe cu drumuri scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni personale, fie profesionale. Organizeaza-ti programul si pentru urmatoarele zile, astfel incat sa acoperi, atat sarcinile de lucru de la serviciu, cat si treburile gospodaresti. Pe de alta parte, dialogurile purtate cu persoanele din anturajul apropiat îți vor aduce informații utile. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Capitolul financiar îți atrage atentia, prin faptul ca fie primești bani sau cadouri, fie partenerul de viata te provoaca la discutii ample pe tema bugetului disponibil pentru cheltuielile cotidiene. Datorita unor plati pe care trebuie sa le faci pe facturi, datorii sau mofturile celor apropiati este posibil sa ramai cu bani putini pentru nevoile tale personale. Fii prudent si mai intai rezolvă treburile tale.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Ziua este favorabilă pentru a te ocupa de tine. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așa încât ar fi bine să-ți programezi ședințe de terapie corporală. Posibil ca partenerul de viață sau colaboratorii să te provoace la discutii aprinse pe teme profesionale. Tu fii discret si evita implicarea emotionala. Dupa-amiaza, hoinărește prin locurile preferate, alaturi de cineva drag si de incredere.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
O zi buna pentru meditatie, contemplarea naturii, detasare de cotidian. Ocupa-te de treburi usoare si mai ales evita discutiile ample. Mentalul tau are nevoie de odihnă, gânduri bune si compania celor dragi. Se pot accentua afecțiunile specifice sistemului respirator. Insă, remediile naturiste, alimentația potrivită și o plimbarea in aer liber iti sunt suficiente pentru a te simti bine.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Din anturajul apropiat se pare ca vin in preajma oameni de nadejde, protectori si sfatuitori deosebiti. Bine este sa asculti vorbele celor dragi, chiar daca pe alocuri te pot necaji remarcile sau concluziile lor. Pe de alta parte, nu pleca urechea la toate informatiile care se vehiculeaza in preajma ta. Persoana iubita sau copiii ti-ar putea reproșa faptul ca ai prea multa incredere in prieteni.