Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 8 iunie! O zi bună pe plan profesional, dar aveţi grijă la invidia celor din jur

08 Iun. 2021, 06:45
HOROSCOP 8 iunie! O zi bună pe plan profesional, dar aveţi grijă la invidia celor din jur
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii ar trebui să se abţină să vorbească prea mult despre ei în această zi, pentru că sunt şanse foarte mari să fie judecaţi sau chiar să stârnească invidia celor din jur. Este un moment bun să petreceţi timp singuri şi să faceţi ordine în viaţa voastră.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii vor fi extrem de populari, iar oamenii din jur vor căuta să fie în preajma lor, să le ceară părerea sau sfaturile. O să vă placă să fiţi în ipostaza de consilier sau sfătuitor, dar trebuie să vă uitaţi şi în propria ogradă şi să vă stabiliţi nişte obiective noi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii vor avea parte de o zi bună la serviciu. Astăzi nativii din Gemeni vor face o impresie bună în faţa şefilor lor, iar acest lucru îi va ajuta în ascensiunea socială. Deci nu ezitaţi să vă faceţi remarcaţi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii trebuie să profite de oportunităţile care se ivesc, fie că sunt legate de studii, de dezvoltarea cunoştinţelor sau de perfecţionarea acestora. Profitaţi de diversele oportunităţi de călătorie care apar. Putem vorbi chiar de mutarea în alt loc, inclusiv pentru un loc de muncă mai bun.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii pun pasiune şi ambiţie în tot ceea ce fac. Astfel, azi sunteţi pregătiţi de acţiune şi determinaţi. Sunteţi atenţi cu cei din jurul vostru, dar nu uitaţi să vă concentraţi şi asupra propriei persoane.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Pentru Fecioare este o zi bună pentru asocieri, parteneriate sau colaborări. Este o zi excelentă să semnaţi acte sau hârtii, precum şi să începeţi căutările pentru un loc de muncă nou.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele vor fi eficiente şi productive. Vor avea o zi foarte bună la serviciu, unde e momentul lor să strălucească, în relaţia cu colegii sau cu şefii. Dacă aveţi de clarificat o situaţie tensionată cu o persoană mai în vârstă, acum este momentul potrivit.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii au tendinţa să flirteze cu toată lumea, iar asta s-ar putea să genereze probleme în relaţia de cuplu. În cazul celor singuri, însă, totul e spre bine, aveţi doar de câştigat. Cei din jur se vor simţi atraşi.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Familia, viaţa personală şi casa sunt în atenţia Săgetătorilor. Dacă aveţi de făcut curăţenie, de reparat ceva prin casă sau să vă implicaţi în problemele familiale, nu ezitaţi să o faceţi. S-ar putea să comunicaţi cu cineva din străinătate pe o temă sensibilă.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii stau foarte bine la capitolul achiziţii. În restul zilei veţi fi ocupaţi cu semnături, documente şi contracte. Activităţile suplimentare nu vor lipsi, aşa că mare grijă cum vă gestionaţi energia.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător vor rezolva chestiuni delicate privind banii care s-ar putea să îi agite puţin. Dacă sunteţi îngrijoraţi de finanţele voastre, gândiţi-vă să începeţi un proiect nou sau să vă negociaţi salariul.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peştii se bucură de energie şi au capacitatea să atragă oamenii potriviţi sau situaţiile favorabile. Este o zi bună pentru comunicare şi nu este exclus să vă bată inima mai tare pentru cineva de la serviciu.