Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 8 mai! Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie

08 Mai 2021, 07:00
HOROSCOP 8 mai! Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbeciilor nu li se recomandă să acţioneze astăzi. Vă puteţi face însă planuri legate de o călătorie, de carieră sau schimbarea locului de muncă şi chiar o relocare, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Nativii Taur nu ar trebui să ia decizii importante, dar se pot axa pe zona creativă, unde sunt foarte bine susţinuţi. Mai ales dacă plănuiesc să facă din hobby-urile lor o afacere.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se ocupă de casă, iar simţul practic şi organizarea îi ajută să găsească soluţii la orice problemă. Mai ales dacă cei din jur au nevoie de voi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Întâlnirile cu prietenii nu vor lipsi când vorbim de nativii Rac. Nici cheltuielile nu lipsesc însă, aşa că apelaţi la organizare şi raţiune. Cereţi sfaturi apropiaţilor dacă aveţi nevoie
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nativii Leu îşi fac ordine pe toate planurile în această zi. Începeţi cu locuinţa, iar apoi analizaţi relaţiile, activităţile, jobul şi evident, planul amoros. S-ar putea să luaţi o decizie importantă
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele stau bine la capitolul cumpărături. Pe lângă faptul că veţi găsi tot ce aveţi pe listă, nu excludeţi o viitoare călătorie, drumeţie sau vacanţă mai lungă.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţelor, paradoxal, le lipseşte organizarea azi. Încercaţi să nu vă implicaţi în prea multe activităţi, altfel riscaţi să nu excelaţi la nimic. Planificaţi-vă o listă de priorităţi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Problemele în plan amoros le dau bătăi de cap Scorpionilor, aşa că este ziua potrivită să le clarifice. Răbdarea este cuvântul-cheie, pentru că partenerii pot fi mai irascibili decât de obicei.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor sunt foarte creativi, intuitivi şi îi ajută enorm pe cei din jur. Chiar dacă este weekend puteţi rezolva restanţele de la job.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Nativii Capricorn se vor îndrăgosti cu uşurinţă în acest weekend sau pot trece la un alt nivel dacă deja au un partener de viaţă. Nu excludeţi întrebările la care se răspunde cu DA sau NU.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii au multă energie astăzi, dar vor face excese în privinţa muncii, iar asta duce la extenuare. Puneţi mai mult accent pe sănătatea fizică, dar şi spirituală.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii dezvoltă o legătură puternică cu străinătatea în următoarea perioadă. Poate fi vorba de rude, prieteni sau iubiţi, cert este că discuţiile vor fi intense în această zi.