Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 9 iulie! Care sunt cei mai avantajați nativi pe plan financiar

09 Iul. 2021, 11:39
HOROSCOP 9 iulie! Care sunt cei mai avantajați nativi pe plan financiar
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii nu sunt avantajaţi pe plan financiar, pentru că investiţiile se pot dovedi nefolositoare. În plus, nu împrumutaţi azi bani, s-ar putea să nu îi mai primiţi înapoi. Dar sunteţi avntajataţi pe activităţile de echipă, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Prietenii s-ar putea să îi influenţeze negativ azi pe Tauri. Dar o femeie vă ajută într-un conflict sau vă dă sfaturi privind o situaţie delicată.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii se pot gândi serios la o mutare sau relocare. Iar la serviciu s-ar putea să aflaţi că s-a eliberat o funcţie pe care v-o doriţi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii Rac trebuie să îşi urmeze instinctul. Dacă ascultaţi de prieteni, s-ar putea să pierdeţi bani. Sunteţi avantajaţi în carieră sau dacă trebuie să susțineți examene.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii au multe responsabilităţi de îndeplinit, iar şantajul emoţional din partea cuiva drag îi va destabiliza. Încercaţi să vă concentraţi pe job şi să vă detaşaţi de viaţa personală cât sunteţi la locul de muncă.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
La serviciu poate apărea un conflict în cazul Fecioarelor. Dacă vă simţiţi folosiţi într-o situaţie, încercaţi să gândiţi o strategie prin care să contraatacaţi sau chiar să plecaţi de la acel job.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Şi Balanțele trebuie să fie ferme dacă o femeie încearcă să le controleze. Fie la job, fie în viaţa privată, alegeţi ce credeţi că este mai bine pentru voi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii vor controlaţi de emoţii, în schimb. Evitaţi să luaţi decizii majore sau să vorbiţi cu persoane importante.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nici Săgetătorii nu sunt avantajaţi în comunicare, în special dacă vorbim de grupuri mari de oameni. Nu este înţelept să comentaţi sau să faceţi reproşuri dacă vreţi să evitaţi conflictele.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii au foarte mult noroc şi vor scăpa ca prin urechile acului de o situaţie delicată. Recomandat ar fi să vă ascultaţi vocea interioară şi să faceţi ce simţiţi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător îşi pot căuta un loc de muncă, să înceapă o afacere sau să închirieze un spaţiu. Aveţi idei foarte bune pe care ar trebui să le notaţi pe hârtie şi să formulaţi strategii pentru materializarea lor.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii tind să critice cam mult. Vreţi rezultate rapide, dar cei din jur au ritmul lor şi atunci aveţi nevoie de răbdare. Axaţi-vă pe bani şi pe casă, unde sunteţi cel mai bine aspectaţi.