Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 9 mai! Sfârşitul de săptămână aduce veşti importante pe plan amoros

09 Mai 2021, 07:00
HOROSCOP 9 mai! Sfârşitul de săptămână aduce veşti importante pe plan amoros
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt foarte spirituali şi intuitivi, dar nu este momentul să facă alegeri privind o relaţie. Chiar dacă vă certaţi cu partenerul, nu vă grăbţţi să luaţi o decizie, cum nici nativii singuri nu ar trebui să se arunce într-o nouă relaţie.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii, în schimb, primesc veşti bune în cuplu. Pot fi legate de o etapă pe care nu aţi mai trăit-o până acum. Lăsaţi jobul la o parte şi concentraţi-vă pe relaţiile voastre, indiferent de natura lor. O surpriză plăcută se întrezăreşte la orizont.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Este o zi perfectă ca Gemenii să se gândească ce ar putea schimba în relaţiile, asocierile şi meseria lor. Energia pe care o aveţi o puteţi direcţiona către activităţile cele obişnuite şi eventual poate chiar către descoperirea unui nou hobby.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii pot avea conflicte cu prietenii sau cu un grup, o echipă cu care colaborează. Este de preferat să nu lucraţi în echipă, ci individual, indiferent dacă este în interes de serviciu sau nu. La final adunaţi individual laudele.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nativii Leu se lovesc de încăpăţânarea unor oameni superiori ca funcţie. Răbdarea este singura voastră armă azi, altfel certurile vor fi nelipsite. Aşa că mai bine evitaţi apelurile şi încercaţi să vă păstraţi calmul.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Intuiţia le ajută pe Fecioare să ia decizii privind un parteneriat de afaceri sau în dragoste. Vă puteţi lăsa purtaţi de val atât timp cât nu implică semnături sau contracte.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele sunt foarte active şi pline de energie, iar asta îi ajută pe plan profesional. Chiar daca este duminică, jobul vă va aduce multe satisfacţii.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
În schimb, Scorpionii trebuie să se distreze! La capitolul socializare staţi foarte bine, în special când vine vorba de prieteni şi familie.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Şi Săgetătorii sunt foarte activi în comunicare, mai ales online. Puteţi lega prietenii prin intermediul reţelelor de socializare, dar şi colaborări profesionale.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt extrem de creativi, iar asta îi va ajuta în orice actvitate care implică arta. Nu uitaţi să vă folosiţi imaginaţia şi să îi surprindeţi pe cei dragi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii sunt foarte activi în relaţiile cu prietenii, familia sau persoana iubită. Este o zi bună pentru odihnă şi planuri de viitor.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Nativii Peşti dacă aveau în plan să se mute, astăzi o pot face. De asemenea, sectorul studiului este susţinut fie că participaţi la un curs sau sunteţi autodidact.