Curs valutar
 • EUR
  20.4444
  0%
 • USD
  19.0722
  0%
 • RUB
  0.3069
  0%
 • RON
  4.1366
  0%
 • UAH
  0.6460
  0%

Horoscopul tău sexual pentru SEPTEMBRIE! Astrele prezic pasiuni FIERBINȚI în această lună

10 Sept. 2021, 04:00
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
10 Sept. 2021, 04:00 // Life //  Mădălina Sorokovsky

În prima lună de toamnă, Universul ne arată că a a meritat să așteptăm și să trecem prin tot ce am trecut până acum. Sufletele sunt liniștite, inimile sunt vindecate, trecutul este uitat, iar noi suntem pregățiți să îmbrățișăm iubirea. Divinitatea ne conectează cu dragostea adevărată. Iată ce ne așteaptă în următoarele săptămâni pe plan sentimental și sexual, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec 

Viața amoroasă este satisfăcătoare în luna septembrie, deși pot apărea momente care să-ți solicite răbdarea. Încearcă să fii mai cooperant cu partenerul tău și nu pune distanța între voi. Arată-i cât de mult îl iubești și bucură-te de compania lui. 

Când Venus se mută în Scorpion pe data de 10, vei avea, de asemenea, un îndemn imens luna aceasta de a face ca lucrurile să decurgă frumos în viața ta amoroasă. 

Dacă ești singur, universul îți trimite pe cineva special pe calea ta până la sfârșitul lunii. A sosit timpul.

Taur

Luna aceasta va fi destul de interesantă. Atmosfera din cuplu este romantică și armonioasă și te va ajuta să depășești orice eventual obstacol. Spune-i partenerului ce simți, fără sa îți fie teamă. Acest lucru va întări relația dintre voi și va crește intimitatea. 

Dacă ești singur, starea de spirit contează foarte mult. Atunci… ești gata pentru o poveste romantică serioasă? Luna nouă de pe 6 aduce toate vibrațiile, așa că luați-vă partenerul și planificați o noapte cu adevărat fierbinte.

Când Venus se mută în Scorpion pe data de 10, veți forma o scânteie cu cineva, indiferent dacă este un necunoscut în viața voastră sau o iubire constantă.

Gemeni 

Viața de zi cu zi alături de partener este echilibrată, iar unele mici conflicte îți vor condimenta relația. Nu vor exista probleme speciale, iar discuțiile vor contribuie la cimentarea relației. Totuși, trebuie să fii calm și să nu creezi drame acolo unde acestea nu există. 

Planeta ta, Mercur, stăpânește în Balanță toată luna, trimițând un echilibru serios vieții tale amoroase. Veți începe septembrie cu Venus în casa a 5-a de dragoste, făcându-l un moment foarte bun pentru întâlnire. Nu spuneți nu unei întâlniri cu o persoană nouă și, este recomandat, să nu-ți inviți o veche iubire la un cocktail sau la un bar confortabil.

Când Venus se mută în Scorpion pe data de 10, vei simți o nouă intensitate în viața ta amoroasă. Fiecare sesiune de sărut, îmbrățișare și sex se va simți super pasionată. Mercur devine retrograd pe 27 în casa ta de romantism și întâlniri, semnalând că cineva se întoarce în viața ta pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. Întrebarea este, ce vei face în legătură cu asta?

Rac

O lună solicitantă în viața amoroasă. Trebuie sa acorzi mai multă atenție casei și partenerului. Vestea buna este ca evoluțiile vor fi pozitive, iar eforturile tale vor fi recunoscute. Fii cinstit cu partenerul de cuplu, spune ce simți și vei avea ocazia să intărești relația. 

De asemenea, te așteaptă o poveste romantică serioasă luna aceasta.

Dacă aveți o relație, lucrurile se vor încălzi cu adevărat în pat – și acum este momentul perfect pentru a încerca câteva poziții noi. 

Leu 

O luna satisfăcătoare, în toate privințele. Toate aspectele personalității tale te ajută să depășești momente dificile precum certurile cauzate de gelozie. Din fericire, aceste mici conflicte vor stârni o pasiune intimă care va trezi la viață relația de cuplu. 

Totul se datorează faptului că Venus participă la o parte din diagrama ta despre comunicare și schimb de idei. Ia-ți ceva timp pentru a te relaxa cu partenerul, poate chiar doar să vorbiți. Acest lucru vă va apropia și mai mult.

Luna plină de pe 20 septembrie se va simți în senzualitate și intuiție, creând tot felul de vibrații romantice pentru tine. 

Fecioară

Luna aceasta îți aduce zile interesante. Partenerul de cuplu joacă un rol important deoarece sprijinul său va fi de folos în aceste momente dificile. Vei găsi și timp pentru momente personale care vor ajuta la risipirea stării de tensiune. Dacă ești singur, luna aceasta dragostea ți-ar putea surâde.

Așadar, faceți planuri de cină la locul dvs. special sau aprindeți câteva lumânări. Va fi atât de apreciat.

Balanță

Un nou ciclu poate începe acum în viața ta amoroasă, atât timp cât iei deciziile corecte. Schimbă starea de spirit și vei putea remedia lucrurile. Dacă ești singur, ia-o de la capăt. 

Când Venus se mută în Scorpion pe data de 10, aduce o pasiune serioasă unui sector al graficului despre lucrurile pe care ți le dorești.

Ți-a atras atenția vreo persoană în timp ce erai cu prietenii în bar? Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să mergi să vorbești cu ea. 

Rețineți că luna plină de pe 20 vă va face să doriți și mai multă dragoste în mod obișnuit. Poate că ești pregătit pentru un angajament mai profund, la urma urmei.

Scorpion

Petreci timp minunat alături de partenerul de cuplu, împărtășind momente frumoase fără nici o grijă specială. Șarmul tău special va fi atât de evident încât va reaprinde scânteia amorului dintre tine și persoana iubită.

Dacă ești singur, ține-ți ochii deschiși când ești afară, poți întâlni pe cineva în timp ce stai cu prietenii. Pe 10, Venus se mută în semnul tău, încărcând intensitatea și pasiunea din viața ta.

Săgetător

În viața amoroasă toate funcționează ca pe roate. Te simți satisfăcut și fericit alături de partener. Starea de spirit este pasională și te va ajuta sa îți exprimi sentimentele.

Uneori, cele mai bune relații încep ca prietenii. (Dovadă: Blake Lively și Ryan Reynolds.) Venus stă în casa ta de prietenie în primele 10 zile ale lunii, fiind un moment bun pentru a te conecta cu cineva care începe ca prieten și, ulterior, se transformă în ceva mai mult. Nu va trebui să așteptați mult – lucrurile se vor încălzi la jumătatea lunii.

Capricorn

O lună interesantă, cu multă voie bună și oportunități de a evada din rutina zilnică împreună cu partenerul tău. Bucură-te de ieșiri în weekend, scurte escapade romantice care să vă revigoreze.

Vei fi ocupat cu munca luna aceasta, dragă Capricorn, dar nu atât de ocupat încât să nu observi pe cineva nou care intră pe orbita ta. Întrebarea este, îl vrei ca prieten sau ceva mai mult?

Vărsător

În viața amoroasă, poți trece prin diverse situații. Inițial lucrurile vor fi puțin monotone, dar se vor îmbunătăți treptat după mijlocul lunii. De asemenea, ai ocazia să vorbești despre aspectele care te îngrijorează în relația cu partenerul tău. 

Luna nouă de pe 6 este în casa ta de senzualitate, pregătindu-te pentru o lună foarte bună de sex.

Când Venus se mută în Scorpion pe 10, vei începe să te gândești la așteptările tale în relația ta. Veți încheia luna visând la o escapadă cu cineva special. Poate că este timpul să rezervați biletele pentru vacanță la urma urmei.

Pești

Această lună va fi cu emoții intense. Crezi că poți experimenta dragostea fără să te implicit 100%? Te inșeli amarnic! 

Te vei ocupa de a face gesturi dulci pentru partenerul tău, dar, bineînțeles, vei aștepta și tu puțin din acea dragoste înapoi.

Pentru nativii singuri, Universul vă trimite o energie fierbinte pentru a vă ajuta să întâlniți pe cineva nou.

Realitatea Live

Sfaturi pentru alegerea unui telefon mobil performant
Sfaturi pentru alegerea unui telefon mobil performant
SEBO – Instituția Anului în Domeniul Microfinanțării 2021
SEBO – Instituția Anului în Domeniul Microfinanțării 2021
Client maib: „Suntem cam scumpi la vorbă, dar astăzi simțim necesitatea să vă spunem că vă prețuim și vă iubim”
Client maib: „Suntem cam scumpi la vorbă, dar astăzi simțim necesitatea să vă spunem că vă prețuim și vă iubim”
Echipa Moldindconbank la cursa Volvo Ultra Race – energie și limite depășite
Echipa Moldindconbank la cursa Volvo Ultra Race – energie și limite depășite
EdTech Moldova Forum: inovații, metodologii de predare și cum utilizăm IT-ul pentru transformarea digitală a învățământului!
EdTech Moldova Forum: inovații, metodologii de predare și cum utilizăm IT-ul pentru transformarea digitală a învățământului!
Solicită credit online de la Moldindconbank – rapid, comod și avantajos
Solicită credit online de la Moldindconbank – rapid, comod și avantajos
Depozite în lei cu dobânzi avantajoase de până la 12% anual
Depozite în lei cu dobânzi avantajoase de până la 12% anual
În unison de la Eurovision! Formația „Zdob și Zdub” și Frații Advahov au revenit acasă de la Torino
În unison de la Eurovision! Formația „Zdob și Zdub” și Frații Advahov au revenit acasă de la Torino
Afacerile mici cresc împreună cu maib
Afacerile mici cresc împreună cu maib
28 Mai 2022, 15:51
 // Categoria: În Lume // Autor:  Petru Beregoi
28 Mai 2022, 15:51 // În Lume //  Petru Beregoi

Pentru a doua oară în două zile, al cincilea președinte al Ucrainei, liderul „Solidarității Europene” Petro Poroșenko, încearcă să treacă granița de stat a Ucrainei cu Polonia, însă fără succes, anunță presa ucraineană, făcând trimitere la surse din agențiile de aplicare a legii.

După încercarea nereușită de ieri, 27 mai, de a trece granița, Poroșenko a ajuns din nou la punctul de control „Rava Ruska”. Poroșenko și-a prezentat pașaportul diplomatic polițiștilor de frontieră.

Ieri, 27 mai, la ora 21:50, Poroșenko a încercat să treacă granița cu Polonia prin punctul de control „Rava-Ruska” din regiunea Lviv în calitate de membru al Comitetului Radei Supreme pentru integrarea Ucrainei în Uniunea Europeană. El a fost însoțit de 5 persoane.

În timpul controlului pașapoartelor, politicianul a furnizat o copie a ordinului Președintelui Radei Supreme Ruslan Stefanchuk cu privire la călătoria Delegației Permanente a Radei Supreme la Adunarea Parlamentară a NATO și a membrului personalului Radei Supreme în Republica Lituania de a participa la sesiunea de primăvară.

Codul QR nu a fost citit în timpul verificării acestui document. Prin urmare, a fost imposibil să se stabilească autenticitatea documentului. Acesta a fost motivul refuzului de a trece granița.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Sfaturi pentru alegerea unui telefon mobil performant
Sfaturi pentru alegerea unui telefon mobil performant
SEBO – Instituția Anului în Domeniul Microfinanțării 2021
SEBO – Instituția Anului în Domeniul Microfinanțării 2021
Client maib: „Suntem cam scumpi la vorbă, dar astăzi simțim necesitatea să vă spunem că vă prețuim și vă iubim”
Client maib: „Suntem cam scumpi la vorbă, dar astăzi simțim necesitatea să vă spunem că vă prețuim și vă iubim”
Echipa Moldindconbank la cursa Volvo Ultra Race – energie și limite depășite
Echipa Moldindconbank la cursa Volvo Ultra Race – energie și limite depășite
EdTech Moldova Forum: inovații, metodologii de predare și cum utilizăm IT-ul pentru transformarea digitală a învățământului!
EdTech Moldova Forum: inovații, metodologii de predare și cum utilizăm IT-ul pentru transformarea digitală a învățământului!
Solicită credit online de la Moldindconbank – rapid, comod și avantajos
Solicită credit online de la Moldindconbank – rapid, comod și avantajos
Depozite în lei cu dobânzi avantajoase de până la 12% anual
Depozite în lei cu dobânzi avantajoase de până la 12% anual
În unison de la Eurovision! Formația „Zdob și Zdub” și Frații Advahov au revenit acasă de la Torino
În unison de la Eurovision! Formația „Zdob și Zdub” și Frații Advahov au revenit acasă de la Torino
Afacerile mici cresc împreună cu maib
Afacerile mici cresc împreună cu maib
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală