Curs valutar
 • EUR
  21.4896
  0.0838%
 • USD
  17.9913
  0.0756%
 • RUB
  0.2489
  0.683%
 • RON
  4.3649
  0.1466%
 • UAH
  0.6535
  -0.8569%

Moldindconbank: Testare gratuită pentru COVID-19 cu cardurile Mastercard Platinum și World Elite

04 Iun. 2021, 15:59
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
04 Iun. 2021, 15:59 // Economie //  Petru Cosoi

Sezonul estival a fost deschis oficial, iar acest lucru înseamnă că ne putem pregăti valizele pentru vacanța meritată. Moldindconbank și partenerul său de încredere Mastercard s-au angajat să vă ofere călătorii sigure, confortabile și lipsite de griji.

Mastercard a lansat un nou serviciu pentru deținătorii de carduri premium Mastercard de la Moldindconbank – testarea gratuită PCR pentru COVID-19 în cadrul laboratorului medical Alfa Diagnostica.

Ghennadi Galciuc a beneficiat din plin de acest serviciu. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, este angajat în cadrul unei companii specializate pe construcția rețelelor de canalizare și stațiilor de epurare a apei. Acesta a spus că are multe deplasări în străinătate, care presupun cheltuieli suplimentare, în condiții de pandemie.

”Am economisit câte 800 de lei de 2 ori pentru testul Covid. E foarte rapid și comod. Te duci la cel mai apropiat laborator Alfa Diagnostica și îți faci testul. Această ofertă chiar e potrivită pentru cei care călătoresc mult”, a menționat clientul Moldindconbank.

Totodată, deținătorii cardurilor Mastercard Platinum şi Mastercard World Elite pot profita de asistență medicală și juridică în cazul călătoriilor peste hotare, consultanță prin intermediul serviciului Concierge, acces gratuit în sălile VIP de relaxare din aeroporturi și multe alte facilități.

Și Svetlana Cristea s-a putut bucura de aceste privilegii. Ea este angajată a unei companii internaționale de asigurări. Recent, Svetlana a avut o călătorie în Grecia și a beneficiat din plin de avantajele cardului Mastercard Platinum. În timpul escalei la București, ea a avut acces gratuit la sala de odihnă, servind gustări și băuturi răcoritoare.

Vedeți aici mai multe detalii despre ofertă.

Moldindconbank, mereu alături!

P.

Realitatea Live

24 Iun. 2021, 22:13
 // Categoria: Life // Autor:  Cristina Vlah
24 Iun. 2021, 22:13 // Life //  Cristina Vlah

Interpretul rus Filip Kirkorov a venit cu o reacție, după ce autoritățile de la Kiev l-au inclus pe „lista neagră” a persoanelor ce reprezintă un pericol la adresa securității Ucrainei, informează Realitatea.md.

Kirkorov a publicat un video pe contul său de Instagram, unde susține că acest lucru este un motiv de mândrie. „Includerea pe lista neagră a Ucrainei un artist ucrainean – reprezintă un lucru absurd. Dar în lume multe asemenea lucruri se întâmplă. Unii demnitari în acest fel încearcă să obțină bonusuri, prin lozinci despre propaganda naționalistă. Chiar ar trebui să le spun „mulțumesc”, pentru că prin această prostie îmi crește popularitatea.

Ar trebui să fiu mândru de asta, mândru să ajung în această listă. Pentru că de fapt nu este vorba despre Kirkorov, ci despre Rusia. Ura față de Rusia ia amploare. Dacă Kirkorov devine pericol pentru un stat, atunci acel stat merită să fie compătimit”, a spus artistul.

În context, el a spus că va continua să manifeste dragoste față de Ucraina, dar nu în calitate de stat, ci în calitate de țară și oameni. În acest sens, el a vorbit despre legăturile culturale dintre ruși și ucraineni, apoi a interpretat o piesă în limba ucraineană.

Filip Kirkorov este declarat Artist al Poporului în Ucraina, oferit de un fost președinte al Ucrainei, Victor Iușcenko.

Amintim, că interpretul Filip Kirkorov a fost inclus pe lista neagră a persoanelor, după ce el s-a pronunțat de mai multe ori în susținerea anexării Krimeii la Federația Rusă, spunând că peninsula este parte a teritoriului rusesc.