Curs valutar
 • EUR
  19.6226
  -1.0743%
 • USD
  19.2294
  -0.2345%
 • RUB
  0.3119
  -0.6092%
 • RON
  4.0155
  -0.9687%
 • UAH
  0.5216
  -0.3067%

Morari revine „la origini”. Lansează o emisiune pentru care propune „o bătălie între televiziuni” pentru a o difuza

15 Apr. 2022, 15:06
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
15 Apr. 2022, 15:06 // Life //  Realitatea.md

Jurnalista, Natalia Morari, revine în spațiul public cu un nou proiect media, care anunță că va avea „elemente unice” în mass-media din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către Morari pe pagina ei de Facebook, oferind unele detalii despre formatul relansării produsului mediatic.

Potrivit lui Morari, compania de producție, care se ocupă de relansarea acesteia pe piața mediatică a anunțat tender pentru plasare la TV a noului proiect media.

„După o pauză destul de lungă, sunt mai pregătită și mai hotărâtă ca oricând să vin cu un nou produs media profesionist. Este modul meu de a renaște profesional, așa cum am făcut-o deja de atâtea ori în viață. Voi lansa acest nou proiect pentru cei care vor o emisiune incitantă și interactivă, în care telespectatorii sa aibă posibilitatea nu doar să asculte ce spun alții, dar și să intervină în dezbaterile din platou. În ceea ce ține de partea mai formală a evoluției proiectului meu, vă anunț că astăzi compania mea de producție televizată Media Sapiens, fondată în 2013, a anunțat tender pentru plasare la TV a noului proiect media pe care îl voi lansa în scurt timp”, a scris Morari.

Jurnalista a precizat că, emisiunea va fi o producție exclusivă a companiei Media Sapiens, în colaborare cu una dintre cele mai mari case de producție de pe piața din Republica Moldova, pentru canalul acesteia de YouTube.

„Emisiunea va avea și o noutate pentru piața media din Republica Moldova. În premieră pentru țara noastră, o emisiune va testa în timp real reacția unui eșantion sociologic reprezentativ de cetățeni la diferitele teme dezbătute, astfel că vom cunoaște în fiecare emisiune ce cred cu adevărat oamenii despre ceea ce se discută în platou și vom putea să le oferim răspunsurile așteptate. Voi reveni curând cu mai multe detalii legate de noul meu proiect media. Aștept cu nerăbdare să ne revedem, să vă am alături în acest nou și interesant proiect mediatic”, a conchis Morari.

Amintim că, la 8 septembrie curent, renumita jurnalistă Natalia Morari, persoană care a stat la bazele creării postului televiziune TV8, anunța că renunță pentru o perioadă la emisiunile sale și se retrage din temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii. Anunțul a venit după ce aceasta a dezvăluit că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Omul de afaceri a fost învinuit în dosarul privind fraudarea Băncii de Economii din R. Moldova, cu acuzația că ar fi beneficiat de credite neperformante în valoare de 800 milioane de lei. În aprilie 2017, Judecătoria Chișinău l-a condamnat pe Platon la 18 ani de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Pe 14 iunie 2021 el a fost achitat în dosarul fraudei bancare printr-o decizie a Judecătoriei Buiucani.

Realitatea.md amintește că la data de 18 septembrie curent, Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, informa opinia publică despre faptul că a fost acționată în judecată de fosta membră a Asociației, Natalia Morari, care dorește să fie restabilită în calitate de membră.

Astfel, pe 20 septembrie curent, urmare a unei discuții interne, Natalia Morari a semnat o cerere de retragere din Asociație, începând cu data de 30 septembrie. Ulterior, peste o săptămână, pe 27 septembrie, Natalia Morari s-a răzgândit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie, scrie TV8.

Potrivit sursei citate, Natalia Morari pretinde că ar fi scris cererea de retragere din Asociație în condiții de presiune psihologică și șantaj.

Totodată, membrii Asociației MA și conducerea TV8 au respins categoric aceste acuzații, pe care le califică drept false și calomnioase.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Realitatea Live

15 Aug. 2022, 22:37
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Ursu Ana
15 Aug. 2022, 22:37 // Actualitate //  Ursu Ana

Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost atacați cu cuțitul de un individ. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 20:10, pe strada Clardovschi din orașul Glodeni.

Potrivit datelor preliminare, cuțitarul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma unui conflict cu două persoane de 40 de ani și respectiv 60 de ani, le-a atacat pe acestea cu un cuțit de bucătărie, scrie deschide.md.

Prima victimă s-a ales cu leziuni în regiunea feței, iar cea de-a doua victimă a fost rănită la gât.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Ambele victime au fost transportate la spital, pentru a li se acorda ajutor medical. Persoana de 60 de ani se află în stare gravă.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

 

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală