Curs valutar
 • EUR
  21.2515
  -0.0795%
 • USD
  17.8787
  -0.0459%
 • RUB
  0.2455
  0.0407%
 • RON
  4.3209
  -0.0926%
 • UAH
  0.6665
  0.03%

Nu ai plecat la mare și nu ai nici planuri pentru weekend? Uite aici TOP 10 filme și seriale de văzut pe caniculă

10 Iul. 2021, 13:58
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
10 Iul. 2021, 13:58 // Life //  Realitatea.md

Filmele și serialele cele mai populare se găsesc pe Netflix. Dacă n-ai ce face weekendul acesta, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune filme și seriale de văzut pe platforma de streaming. Așa că, dacă nu ești la mare, dă drumul la aerul condiționat, ia telecomanda, o felie de pepene și pornește Netflix.

Fear Street Part One: 1994 (2021)

În 1994, un grup de adolescenți descoperă că ar putea exista o legătură între evenimentele terifiante care le-au bântuit orașul de-a lungul mai multor generații și că ei ar putea fi următoarele ținte. Bazată pe seria horror de mare succes, scrisă de R.L. Stine, trilogia urmărește coșmarul de-a lungul istoriei sinistre a orașului Shadyside.

Katla – Sezonul 1 (2021)

La un an după erupția vulcanului Katla, supraviețuitorii încă înfruntă consecințele devastatoare. Deodată, o femeie acoperită de cenușă apare pe ghețar și de acolo lucrurile iau o întorsătură bizară.

America: The Motion Picture (2021)

Într-o reprezentare absurdă a revoluției americane, George Washington pune mâna pe ferăstrău și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici.

Good on Paper (2021)

După ce ani de zile s-a concentrat pe carieră, o comediană cunoaște un tip care pare perfect: inteligent, simpatic și de succes. Și, poate, prea bun să fie adevărat.

Sex/Life – Sezonul 1 (2021)

Frustrată de căsnicia tot mai lipsită de pasiune, Billie începe să țină un jurnal despre aventurile sale erotice cu fostul iubit, Brad, și să se gândească obsesiv la ele.

Fatherhood (2021)

Un tată (Kevin Hart) rămas văduv încearcă să-și crească fiica singur și luptă cu îndoiala, frica, tristețea… dar și cu scutecele murdare. Filmul e bazat pe o poveste reală.

Black Summer – Sezonul 2 (2020)

În haosul de început al unei apocalipse zombie, Rose își vede familia distrusă, Ryan încearcă să-și revină, iar un bărbat disperat își asumă o nouă identitate.

Sweet Tooth – Sezonul 1 (2021)

Gus a crescut într-o cabana izolată în pădure, unde tatăl lui l-a învățat să supraviețuiască, atent la pericolele care pândesc dincolo de gardul către lumea din afară.

Adevărata Mea Dragoste (2021)

O avocată carieristă revine pe insula ei natală, pentru a convinge un vechi prieten să preia compania familiei lui, dar curând, sentimentele reaprinse i se pun în cale.

Comisarul Groom: Ciuma (2021)

Când un justițiar mascat începe să ucidă în stânga și-n dreapta, un polițist renegat și partenerul său novice sunt singurii care pot pune capăt haosului.

 

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 12:33
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
04 Aug. 2021, 12:33 // Societate //  Valentina Buză

Mai multe plante de cânepă au fost depistate de ofițerii de investigație într-o curte din satul Bubuieci, municipiul Chișinău. De menționat că acțiunea a avut loc în cadrul operațiunii „MAC-2021” care are drept scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, desfășurată în perioada 1 iunie-31 august.

Mai exact au fost descoperite 270 de fire de cânepă, iar la moment bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunii de furt.

„În urma cercetărilor efectuate, proprietarul, un bărbat de 32 de ani, a declarat că îngrijește plantele pentru consum propriu. Acesta a mai fost anterior judecat pentru infracțiuni analogice. Plantele estimate la 30 000 de lei, au fost ridicate pentru efectuarea expertizei, iar ulterior vor fi nimicite”, spune poliția.

În context, pentru semănatul și cultivarea ilegală a plantelor de cânepă acesta riscă amendă de la 10 000 la 20 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 100 de ore.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate