Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor, confirmată de Mastercard

22 Sept. 2021, 11:47
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
22 Sept. 2021, 11:47 // Economie //  Petru Cosoi

Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor bancare din Republica Moldova a fost confirmată, repetat, de către compania globală de plăți Mastercard Worldwide. Banca a fost distinsă cu titlul ”Market Leader 2021”. Trofeul a fost oferit în cadrul forumului anual Mastercard Day organizat în data de 17 septembrie.

”Moldindconbank a deschis aleea noastră de glorie a Mastercard Day Moldova 2021  la categoria care demonstrează măiestria de a menține direcția aleasă și de a rămâne lider pe piață într-o perioadă care în continuare este dificilă. Banca a meritat acest titlu datorită capacității de a menține tehnologiile de plată inovative, să păstreze încrederea a sute de mii de clienți. Anume acest lucru permite Moldindconbank să merite, al treilea an consecutiv, distincția la categoria Market Leader”, a declarat directorul Mastercard Moldova, Irina Untilă.

Președintele Comitetului de Conducere al Moldindconbank, Nikolay Borissov, care a primit diploma oferită de Mastercard, a menționat că acest titlu este o confirmare a eforturilor băncii, dar și angajamentelor sale de a oferi servicii de calitate.

”Această disctincție este o recunoaștere a profesionalismului echipei băncii, orientată spre clienți. Faptul că Moldindconbank este în continuare lider pe piața cardurilor bancare confirmă că partenerii noștri au încredere și apreciază serviciile pe care le oferim. Iar ambiția noastră este să îi ajutăm să se bucure de plăcerea cumpărăturilor, simplitatea tranzacțiilor, să economisească bani și timp cu ajutorul tehnologiilor”, a mai spus Nikolay Borissov.

Moldindconbank deține cea mai mare pondere din piața cardurilor din Moldova, de 37,7%, cu un portofoliu de aproximativ 842,5 mii de carduri emise.

P. 

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 09:57
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
27 Oct. 2021, 09:57 // Societate //  Valentina Buză

Moarte tragică pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rezina. Acesta a decedat după ce a pierdut controlul asupra ghidajului și s-a tamponat într-un obstacol. Potrivit informațiilor, impactul s-a produs ieri seara în jurul orei 22:10.

Urmare a informației telefonice care a parvenit în Serviciul Gardă a IP Rezina, la fața locului s-a deplasat grupa operativă.

„Cu apel telefonic s-a adresat un tânăr care a comunicat că pe strada centrală a satului Cinişeuţi, raionul Rezina, a depistat o persoană însângerată, care a căzut jos la sol de pe o motoretă”, spune poliția.

Astfel, conform informațiilor, s-a constatat că bărbatul conducea pe strada centrală a satului Cinişeuţi fără a deține permis de conducere sau dovada înlocuitoare cu drept de circulație, a motoretei de model „Alpha”.

„În timpul deplasării din motive necunoscute a pierdut controlul asupra ghidajului și s-a tamponat într-un pilon de beton armat de electricitate, după care a căzut pe traseu”.

În urma traumelor primite, acesta a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău