Curs valutar
 • EUR
  21.4896
  0.0838%
 • USD
  17.9913
  0.0756%
 • RUB
  0.2489
  0.683%
 • RON
  4.3649
  0.1466%
 • UAH
  0.6535
  -0.8569%

PSRM-PCRM vrea angajament electoral, PAS în schimb le cere „banii pe care i-au primit în kulioace și din Bahamas”

04 Iun. 2021, 15:44
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
04 Iun. 2021, 15:44 // Politica //  Realitatea.md

Așa cum se întâmplă în orice campanie electorală, unul dintre partide vine cu un acord sau altul, care într-un final nu este respectat. Nici această campanie nu este o excepție, astfel, PSRM și PCRM, care formează blocul BECS, au înaintat un document către PAS, care prevede câteva angajamente.

Astfel, cele două partide cu orientare spre Rusia, susțin că odată ajunși în Parlament, nu vor majora vârsta de pensionare, nu vor lichida raioanele și reduce numărul primarilor din țară și nu vor admite vânzarea pământului agricol pentru cetățenii străini sau companiile străine.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Rusnac Jardan, a declarat că „PAS îl invită mai întâi pe Vlad Batrîncea să semneze un angajament că vor întoarce statului banii murdari pe care Partidul Socialiștilor i-a primit din kulioace (pungi) și din Bahamas”, scrie IPN.

Realitatea Live

25 Iun. 2021, 07:30
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
25 Iun. 2021, 07:30 // Sport //  Realitatea.md

Lionel Messi a împlinit vârsta de 34 de ani, iar jucătorul argentinian își aniversează ziua de naștere departe de familia sa. Cu toate acestea, Messi nu și-a sărbătorit singur ziua de naștere, ci alături de tot lotul Argentinei de la Copa America.

Coechipierii săi de la echipa națională a Argentinei au profitat de ocazie și au fost primii care i-au urat ”la mulți ani” vedetei de la Barcelona și au sărbătorit alături de Messi.

La miezul nopții, jucătorii argentinieni au luat un tort și au intrat în camera lui Lionel Messi pe care o împărțea cu noul său coechipier de la Barcelona, Sergio Aguero.

De la mica petrecere organizată pe loc în camera lui Messi și a lui Aguero nu au lipsit nici cadourile.

Angel Di Maria, Nicolas Otamendi și ceilalți jucători argentinieni i-au dăruit sextuplului câștigător al Balonului de Aur, printre altele, și o sticlă uriașă de apă, o șapcă și o sticlă de vin.

Messi s-a bucurat foarte tare de prezența colegilor săi și părea foarte încântat atunci când analiza cadourile primite. Singurul care nu a părut încântat de mica petrecere a fost Sergio Aguero care s-a ”baricadat” în pat și și-a tras pătura peste el, în încercarea de a dormi.

Vă mulțumesc foarte mult pentru această zi specială, chiar dacă nu sunt alături de familia mea, de care îmi este foarte dor în acest moment”, este descrierea care însoțește videoclipurile publicate pe rețelele de socializare de Lionel Messi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mai târziu, a mai postat un video pe contul său de Instagram. Suflă lumânarea din tort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)