Curs valutar
 • EUR
  19.3202
  0.0259%
 • USD
  18.1428
  0.5402%
 • RUB
  0.1888
  1.1653%
 • RON
  3.8869
  0.0515%
 • UAH
  0.4912
  0.5293%

Putin este bolnav de cancer? Expert: „Faptul că are probleme de sănătate mi se pare vizibil cu ochiul liber”

20 Mai 2022, 06:54
 // Categoria: În Lume // Autor:  Redacția Realitatea
20 Mai 2022, 06:54 // În Lume //  Redacția Realitatea

Informațiile despre boala dictatorului rus Putin pot fi inițiate de mediul său pentru a induce în eroare, dar prezența problemelor sale de sănătate sunt vizibile cu ochiul liber. Această opinie a fost exprimată de un expert politic în managementul reputației, Boris Tizenhausen.

„Faptul că Putin are probleme de sănătate mi se pare deja vizibil cu ochiul liber. Am urmărit recentul summit aniversar al OTSC, unde Președintele i-a așezat pe toți reprezentanții alături. Nu arăta ca un lider puternic. El și-a lins în mod constant buzele, a privit în jos. Era clar că îi este greu să suporte această poveste formală, când toți își citeau discursul de pe hârtie despre cum s-ar simți grozav CSTO și cum ar câștiga cu toții”, a spus Tizenhausen.

Potrivit acestuia, lui Putin probabil îi este frică să nu se infecteze cu ceva, de aceea petrece unele întâlniri la o masă de 10 metri, informează unian.net.

„Acest lucru sugerează că îi este frică, cel puțin, de un fel de infecție. Până în prezent, substanțele toxice au trecut mult înainte, au înaintat. Este suficient să strângi mâna, iar după un timp vei avea un atac de cord poți să mori. Rusia, de altfel, a avansat destul de mult în acest sens și demonstrează periodic toate aceste substanțe a lor toxice„, spune el.

Expertul a adăugat că Putin, înțelege evoluțiile sale și se ține departe de cei care i-ar putea afecta sănătatea.

Boala lui Putin
După cum a scris UNIAN, mai devreme au existat zvonuri despre cancerul tiroidian al lui Putin sau cancerul în cavitatea abdominală. Acest fapt a fost raportat și de anchetatorul Bellingcat Hristo Grozev. Recent, în mass-media au apărut din ce în ce mai mult zvonuri despre boala președintelui rus și despre viitoarea sa operațiune.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a remarcat că nu există nicio dovadă directă a bolii agresorului Federației Ruse. El spune că Putin este un bătrân de 70 de ani cu o mulțime de boli.

Zvonurile despre sănătatea lui Putin ridică întrebarea succesorului său. După cum au reușit să afle jurnaliștii, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse Nikolai Patrushev îl poate înlocui temporar pe principalul dictator sângeros al lumii.

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 19:36
 // Categoria: Societate // Autor:  Elena Putregai
22 Sept. 2023, 19:36 // Societate //  Elena Putregai

După condamnarea definitivă a politicianului fugar Ilan Șor, autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea fostului deputat. Și deși organele de drept din Israel au solicitat mai multe precizări, procurorii moldoveni încă nu au un răspuns. Declarații în acest sens a făcut șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, în cadrul unui club de presă, transmite IPN.

VIDEO Veronica Mihailov-Moraru: Autoritățile israeliene tratează cu maximă atenție cererea de extradare a lui Ilan Șor

Veronica Dragalin a menționat că a existat o cerere de extrădare a lui Ilan Șor care a fost expediată încă în anul 2020. Însă, după condamnarea politicianului fugar la Curtea de Apel Chișinău, a fost necesară o cerere suplimentară. După condamnarea persoanei, procedura de extrădare este în competența Ministerului Justiției, cu care PA cooperează.

Șefa PA spune că au avut loc mai multe discuții cu colegii din Israel care au cerut anumite clarificări. „Se interesau care este totuși relația între episodul pentru care a fost condamnat și alte aspecte ale investigației care îl viza. Și noi am explicat că el a fost condamnat pentru un episod din noiembrie 2014, dar el este vizat ca persoană cu statut de învinuit și în alte episoade”, a precizat Veronica Dragalin.

Cât despre fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care ar fi părăsit țara după schimbul de putere din 2019, șefa PA a spus că informații noi nu sunt. Oamenii legii au solicitat să fie plasate informații la Interpol, însă au primit răspuns că această cerere a Moldovei nu va fi executată. Respectiv, procurorii nu cunosc informații unde se află Plahotniuc.

VIDEO Confirmat! Vila lui Plahotniuc din Elveția, înghețată! Dragalin: Proprietarii nu pot vinde acest bun

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală