Curs valutar
 • EUR
  20.1131
  0%
 • USD
  17.7371
  0%
 • RUB
  0.2404
  0%
 • RON
  4.0641
  0%
 • UAH
  0.6510
  0%

Usatîi se disociază de Grigorișin: El și consilierii lui nu mai au sprijinul Partidului Nostru

11 Oct. 2021, 22:43
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
11 Oct. 2021, 22:43 // Politica //  Cristina Vlah

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, se disociază de fostul său coleg, Nicolae Grigorișin, și spune că ultimul va fi pe cont propriu, fără susținerea partidului, în alegerile locale de la Bălți. Mai mult, fostul primar spune că și consilierii din municipiul Bălți, care au decis să se alăture în echipa lui Grigorișin, la fel au pierdut prijinul politic al formațiunii conduse de Usatîi, informează Realitatea.md.

„Azi mai mulți mă întreabă de Grigorișin: dacă e candidatul lui Usatîi? Eu am spus că Grigorișin nu este candidatul Partidului Nostru. Eu îi mulțumesc pentru activitatea lui, dar am avut o discuție mai tensionată și la un moment dat am avut niște suspiciuni. Eu am spus că el poate să facă ce vrea, dar el nu are sprijinul Partidului Nostru. La fel și consilierii (n.r. – consilieri din cadrul Consiliului Municipal Bălți) lui, pot să se declare independenți, sau cum vor ei, dar nu mai au sprijinul Partidului”, a declarat Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la JurnalTV.

În acest context, liderul formațiunii Partidul Nostru afirmă că va discuta cu cei din partid, privind înaintarea unui candidat la locale.

Menționăm, că la 21 noiembrie urmează să aibă loc alegeri locale noi, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar. În cursa pentru fotoliul primăriei din capitala de Nord a țării s-a înscris fostul coleg și adjunct al lui Usatîi, Nicolae Grigorișin. Acesta, însă, candidează independent.

Realitatea Live

05 Dec. 2021, 16:00
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
05 Dec. 2021, 16:00 // Life //  Realitatea.md

Problemele erectile, ejacularea rapidă și lipsa poftei sexuale ar fi primele cauze pentru care bărbații merg la un specialist. Sexologul moldovean Natalia Pavalache susține că bărbații pot lupta cu anxietatea, o pot îneca în alcool, însă atunci când apar problemele erectile, se îndreaptă spre ușa specialiștilor. Chiar și așa, Natalia Pavalache se declară mândră de faptul că are în calitate de clienți mai mulți bărbați decât femei, asta în contextul în care în societatea noastră există o reticență.

”Eu sunt foarte mândra că am mai mulți bărbați decât femei, sunt mândra pentru că bărbații cer ajutor mai rar. Tot timpul la un psiholog vor fi mai multe paciente decât clienți. Bărbații dacă pot lupta cu anxietatea, să anestezieze cu alcool, atunci când erecție nu-i, atunci ei vin. Lipsa de erecție, ejacularea rapidă și conflicte în cuplu. Și ferestruica asta, intrarea asta în materie ar fi mai degrabă când corpul nu funcționează așa cum ar fi vrut persoana, panele erectile sau nu mai au dorința sexuală. Acesta este prima cauză de consultare la femei. Am din ce în ce mai mulți bărbați care se confruntă și eu sunt sigură că Moldova există o mulțime de bărbați care se confruntă cu problema asta – nu au dorință sexuală”, a declarat Natalia Pavalachi în cadrul interviului #fărăprotocol cu Dorin Galben.

Mai mult decât atât, specialista în sexologie susține că în societatea noastră s-a format un stereotip care prevede că bărbatul moldovean tot timpul vrea să facă sex.

Masculinitate și virilitate. Ca un bărbat să recunoască că nu are dorință sexuală, asta este foarte dificil. În societatea noastră bărbații vor tot timpul. Cum tu să spui că eu nu vreau? Nu vreau ăsta… deseori nu vreau cu partenera. Nu pentru că nu o mai iubesc, nu o mai doresc, dar e din cauza presiunii. Sunt mulți bărbați care pot funcționa singuri, cu pornografie, masturbare, însă atunci când sunt cu partenera să-și pună atât de multă presiune încât adrenalina să ucidă orice erecție, a concluzionat Natalia Pavalache.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală