Curs valutar
 • EUR
  21.2684
  -0.0221%
 • USD
  17.8869
  0.0453%
 • RUB
  0.2454
  0.1222%
 • RON
  4.3249
  0.0301%
 • UAH
  0.6663
  -0.015%

VIDEO 18+ „Îmi este frică să filmez!”. Un bărbat cu un copil în brațe amenință că se aruncă în gol. Cu ce s-a sfârșit

13 Iul. 2021, 14:53
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
13 Iul. 2021, 14:53 // În Lume //  Realitatea.md

Un caz aproape de a fi unul cu sfârșit tragic a avut loc marți, 13 iulie curent, în Irkuțk, Rusia. Un bărbat și-a luat propriul copil, a ieșit cu el la balcon, a atârnat pe din afară și a început să amenințe că se aruncă în gol. Vecinii au alertat de urgență autoritățile. Totodată, au făcut unele imagini video.

ATENȚIE: Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

Roman Terentiev, în vârstă de 34 de ani, a fost surprins de vecini stând periculos la geamul unui balcon de la al 13-lea etaj de pe strada Sovetiecă nr.31. Era în brațe cu copilul său de doar 3 ani și cerea să-i fie adusă soția.

„Unde este soția mea?”

Copilul era dezbrăcat și plângea.

„Strașnic! Strașnic! Îmi este frică să filmez”, spune autoarea filmulețului de mai jos.

Vecinii spun că, acum o zi, s-a început procesul de divorț și cel mai probabil bărbatul nu este de acord. Ba mai mult, i-a promis soției că îi va organiza „o surpriză”.

Femeia a venit la fața locului. Pe chipul său erau semne de bătaie, după care s-a aflat că a fost bătută de Roman Terentiev din motive de gelozie. A scris o plângere la poliție și și-a pregătit documentele pentru divorț.

Inițial, salvatorilor le era frică să-i dea voie soției, pentru că presupuneau că era posibil ca el să vrea să sară în ochii acesteia. Într-un final, au lăsat-o să discute de la ușa apartamentului. Ulterior, a intrat împreună cu psihologul. Ea i-a promis că va retrage cererea de la poliție.

Între timp, salvatorii aveau pregătită o pernă, care ar fi trebuit să facă mai moale căderea, în caz că bărbatul nu va putea fi convins.

Au avut loc negocieri preț de câteva ore, după care bărbatul a intrat înapoi în casă cu copilul.

Roman Terentiev a fost reținut. Copilul a fost întors mamei.

Realitatea Live

03 Aug. 2021, 10:32
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
03 Aug. 2021, 10:32 // Politica //  Petru Beregoi

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a elaborat un proiect de hotărâre de Guvern privind rechemarea din funcție a ambasadorului Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc, în urma scandalului de hărțuire sexuală, a unei angajate a misiunii diplomatice. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

Potrivit sursei citate, decizia urmează să fie examinată în cea mai apropiată ședință de Guvern. MAEIE a expediat deja setul de documente Cancelariei de Stat, care este responsabilă ce pregătirea ședințelor de Guvern.

Conform legii serviciului diplomatic, propunerile privind rechemarea ambasadorilor sunt înaintate Guvernului de către Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, iar ulterior, Guvernul propune președintelui țării rechemarea șefului misiunii diplomatice.

Amintim că, săptămâna trecută s-a aflat în spațiul public că, ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc ar fi hărțuit sexual o angajată a misiunii diplomatice, motiv ce a servit rechemarea acestuia în țară cât va dura investigarea celora imputate diplomatului.

Golovatiuc neagă un astfel de incident și afirmă că se află la Chișinău în concediu, planificat cu mult timp mai înainte.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate