Curs valutar
 • EUR
  21.4896
  0.0838%
 • USD
  17.9913
  0.0756%
 • RUB
  0.2489
  0.683%
 • RON
  4.3649
  0.1466%
 • UAH
  0.6535
  -0.8569%

(VIDEO) A furat bani dintr-o mașină și i-a folosit în scopuri personale. Tânăr de 22 de ani reținut pentru jaf

01 Iun. 2021, 12:22
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
01 Iun. 2021, 12:22 // Societate //  Valentina Buză

A furat mai multe lucruri dintr-un automobil, iar acum riscă până la patru ani de închisoare. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, anterior judecat pentru infracțiuni analogice și jaf. Potrivit informațiilor, prejudiciul estimat constituie 200 000 lei.

„Suspectul, pe parcursul nopții de 09 mai, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane, prin deteriorarea geamului a pătruns în automobilul de marca ,,Audi”, ce era parcat pe strada Moara Roșie, de unde a sustras o geantă în care se aflau bunuri materiale și mijloace bănești, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii”, spune poliția.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că banii pe care i-a sustras au fost cheltuiți în scopuri personale.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru furt.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, iar individul riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Realitatea Live

25 Iun. 2021, 08:31
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
25 Iun. 2021, 08:31 // Life //  Realitatea.md

Fie că vrei să le privești împreună cu familia, fie că în singurătate, pentru că demult ai avut nevoie de un pic de respiro, ți-am selectat cinci filme ușoare, interesante și populare acum pe Netflix! Unele din ele sunt animate, dar nu le da la o parte. Este recomandat să mai relaxăm mintea de pandemie, conspirații și lucruri serioase. Apropo, altele sunt bazate pe fapte reale!

Ohana – comoara ascunsă. Aflați în Oahu peste vară, doi frați din Brooklyn își regăsesc familia și originile hawaiiene și caută o comoară pierdută.

Călătoria lui Chihiro. Chihiro rătăcește într-o lume magică unde domnește o vrăjitoare care îi transformă în animale pe cei care nu i se supun.

Castelul umblător al lui Howl. Tânăra Sophie stă într-un oraș anost și lucrează în atelierul de pălării al tatălui ei decedat, dar lucrurile devin interesante atunci când e transformată într-o bătrână.

Vom fi eroi. Niște invadatori extratereștri capturează supereroii de pe Pământ, iar copiii lor trebuie să învețe să colaboreze pentru a-și salva părinții și planeta.

Îmblânzitorul de vânt. La doar 13 ani, William Kamkwamba citește o carte științifică și construiește o turbină eoliană pentru a-și scăpa satul din Malawi de foamete. Bazat pe fapte reale.

Vizionare plăcută! Și vom fi recunoscători, dacă ne vei scrie pe Facebook sau Instagram cât de mult ți-au plăcut. Astfel, pe viitor, vom ști ce filme să mai selectăm pentru tine.