Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  -0.014%
 • USD
  17.7044
  0.1384%
 • RUB
  0.2434
  0.9039%
 • RON
  4.1909
  -0.031%
 • UAH
  0.6661
  0.5705%

VIDEO Britney Spears anunță că s-a logodit cu iubitul ei, care este cu 12 ani mai tânăr! Mesajul publicat de cântăreață

14 Sept. 2021, 04:30
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
14 Sept. 2021, 04:30 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Cântăreaţa Britney Spears şi-a anunţat duminică logodna cu iubitul ei, Sam Asghari. Vedeta muzicii pop, în vârstă de 39 de ani, a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: „Nu-mi vine să cred!!!”.

Informația privind logodna lor a fost confirmată ulterior pentru revista People de managerul lui Asghari, precizând că cei doi sunt „profund impresionați de sprijinul, dăruirea și dragostea exprimată față de ei”.

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare ale unui videoclip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

În vârstă de 27 de ani, iubitul artistei este actor și antrenor personal și s-a născut în Teheran, capitala Iranului, de unde s-a mutat la Los Angeles când avea 12 ani.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Logodna cântăreței are loc în contextul în care aceasta duce o luptă legală cu tatăl ei pentru a pune capăt tutelei de 13 ani pe care acesta o are asupra ei. Jamie Spears a depus pe 7 septembrie, la un tribunal din Los Angeles, actele prin care solicită să renunțe la statutul de tutore al fiicei lui.

Artista s-a plâns că prin acest statut, tatăl ei i-a controlat atât viața personală, cât și finanțele, și că, potrivit condițiilor stabilite, ea a fost împiedicată până acum să se căsătorească cu Sam Asghari sau să aibă alți copii.

În luna iunie, cântăreața a depus mărturie despre tratamentul de care are parte, afirmând că este „traumatizată”.

„Am spus întregii lumi că sunt OK şi că sunt fericită, este o minciună. (…) Sunt traumatizată. Îmi vreau viaţa înapoi”, a declarat artista în instanță.

Jamie Spears a preluat tutela fiicei sale în anul 2008, atunci când au apărut îngrijorări cu privire la sănătatea mintală a cântăreței.

Britney Spears a mai avut două mariaje până acum. În 2004, s-a căsătorit în Las Vegas cu Jason Alexander, un prieten din copilărie, însă căsătoria lor a fost anulată după scurt timp. Ulterior, în același an, cântăreața s-a căsătorit cu Kevin Federline, cu care are doi copii. Cuplul a divorțat în 2007.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 21:53
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
23 Sept. 2021, 21:53 // Economie //  Cristina Vlah

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române