Curs valutar
 • EUR
  20.6391
  -0.0528%
 • USD
  18.0200
  0.0261%
 • RUB
  0.2347
  -2.2156%
 • RON
  4.1752
  -0.0431%
 • UAH
  0.6443
  -0.7605%

VIDEO Dima Bilan – beat pe scenă. Într-un video își cere scuze: Mama plânge. Se uită la stories-urile mele. Mi-e rușine

05 Dec. 2021, 17:05
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
05 Dec. 2021, 17:05 // Life //  Realitatea.md

Interpretul rus Dima Bilan a ieșit pe scenă într-o stare neadecvată la un eveniment recent. Invitații nu au înțeles imediat ce se întâmplă cu el, unii au presupus că este în stare de ebrietate alcoolică, alții – în cea narcotică. Cert este faptul că din video-urile care au devenit virale la scurt timp pe rețelele sociale se înțelege că muzicantul nu-și poate coordona foarte bine cuvintele și mișcările. Mai târziu, a postat un clip în care încearcă să se scuze și, la un moment dat, a izbucnit în plâns.

Internauții ruși și nu doar deja de câteva zile discută despre evoluția suspectă a lui Dima Bilan. Era vorba de o nuntă în Kazahstan, la care cântărețul abia se ținea pe picioare și abia de fredona corect versurile propriilor piese.

În urma reacțiilor virale ale societății, artistul a înregistrat un video, aparent tot sub influența anumitor substanțe.

„Uneori omul se îmbată. Chiar niciodată nu vi s-a întâmplat? Eu n-o să vă cred, dacă spuneți că nu. Eu nu am dormit trei nopți, pentru că am avut filmări, filmări, filmări, piese, muzică. Eu sunt mereu în stare de stoarcere de scântei. Eu am obosit foarte mult și iată-iată împlinesc 40 de ani. Sunt înnebunit. Mama plânge. Se uită la stories-urile mele. Îmi este rușine”, a spus Dima Bilan.

Mulți din colegii artistului l-au susținut.

„Îmi este trist de la stories-urile lui Dima Bilan și de la video-ul din Kazahstan. Acum toți îl vor batjocori, însă este clar că omul a obosit. Putem mult să vorbim despre profesionalism și limite, însă personal îl înțeleg și îmi pare rău pentru el. Este un artist talentat. Și este foarte greu să fii un robot 24/7”, a scris jurnalista Xenia Sobchak pe canalul său de Telegram.

Pe de altă parte, pe rețele sunt o serie de comentarii în care se insistă ca Dima Bilan să facă o pauză.

„Din așa motive, toată țara noastră poate să se îmbete, pentru că, în general, majoritatea cetățenilor nu sunt în stare de „stoarcere de scântei”, dar de „luptă continuă pentru supraviețuire”… „Bilan este o persoană publică și asta a fost decizia sa. Dacă ai ales asta, atunci fii bun și adecvat. Nu ești capabil? Pleacă de pe scenă și fă chips-uri sau burgere”.

Realitatea Live

17 Ian. 2022, 19:06
 // Categoria: Societate // Autor:  Mădălina Guștiuc
17 Ian. 2022, 19:06 // Societate //  Mădălina Guștiuc

Avocații din Republica Moldova anunță acțiuni de protest împotriva intenției deputaților de a anula prevederile din Legea cu privire la avocatură care dă garanția apărătorilor. Hotărârea a fost adoptată în cadrul ședinței Consiliului Uniunii Avocaților.

Membrii CUA au declarat că pentru perioada 18-19 ianuarie este preconizată greva japoneză. Mai exact, avocații vor participa la ședințe, purtând o panglică albă în semn de avertizare, scrie deschide.md.

Pentru perioada 21-24 ianuarie este preconizată greva generală. În acest sens, avocații nu vor participa la ședințele de judecată.

La data de 24 ianuarie ar urma să aibă loc o nouă ședințe a CUA la care se va decide ce măsuri vor fi întreprinse ulterior de către avocați.

Amintim că, Olesea Stamate a înregistrat un amendament la proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la avocatură care ar permite reținerea, arestarea și percheziționarea avocaților chiar și fără acordul prealabil al Consiliului Uniunii Avocaților.

Inițiativa parlamentarei a fost criticată de mai mulți avocați care au amenințat cu posibile acțiuni de protest.

Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Dorin Popescu, le-a cerut colegilor săi avocați să se solidarizeze și prin acțiuni civilizate să ceară deputaților excluderea din procedură parlamentară a amendamentului la legea cu privire la avocatură.

Potrivit ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, avocații nu ar trebui să beneficieze de o imunitate absolută, dar nici excluderea în totalitate a acestei imunități nu este benefică.

Ulterior, Olesea Stamate a menționat că autoritățile vor să aibă „un mecanism eficient și echilibrat pentru toți actorii din justiție”, iar actualele prevederi din Legea cu privire la avocatură ar reprezenta un zid de protecție împotriva abuzurilor”.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală