Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

VIDEO Distracţie pe manele şi gesturi 18+ la un centru de vaccinare. În România, e mare scandal!

21 Sept. 2021, 11:24
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
21 Sept. 2021, 11:24 // În Lume //  Realitatea.md

Dacă botoșănenii nu prea se înghesuie la vaccinarea împotriva COVID-19, angajații unui centru de vaccinare din Botoșani s-au gândit să-și demonstreze calitățile artistice. S-au filmat în timp ce dansau pe ritmuri de manele iar apoi au vrut se le arate și prietenilor de ce sunt în stare, scrie presa locală.

Sursa citată a primit mai multe filmulețe făcute în centrul de vaccinare de la Liceul „Gheorghe Asachi” din Botoșani, România. Secvențele video au fost postate pe Tik-Tok și în ele apar o parte dintre angajații centrului care dansează pe manele și arată gesturi obscene 18+.

„Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste. Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora. DSP doar supervizează”, a declarat Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani.

Mai târziu, primarul din Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat pentru o altă instituție media locală că a fost încheiat contractul de prestări servicii cu aceștia și ei urmează să fie anchetați de Ordinul Asistenților, dacă se va considera asta.

„Atitudinea lor nu e în acord cu etica muncii pe care o așteptăm. Este vorba de o atitudine care nu e în acord cu situația pandemică cu care ne confruntăm. Cu siguranță, botoșănenii nu vor fi încurajați așa să vină să se vaccineze. Pare că nu au fost serioși, deși aveau o scuză. Ei invocau că erau în pauză de masă și că nu erau persoane care să aștepte la rând. Sunt alți asistenți care ar dori să lucreze în aceste centre și ar putea să o facă cu profesionalism și cu atitudine corespunzătoare. Îi așteptăm pe cei care sunt mai serioși și nu se plictisesc”, a declarat primarul.

El a spus că la centrul respectiv în ultima perioadă s-au vaccinat în jur de 30 de oameni pe zi, dar că este de așteptat ca interesul să crească, deoarece și rata infectării s-a majorat în oraș.

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 17:25
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
27 Oct. 2021, 17:25 // Societate //  Valentina Buză

Moarte tragică pentru un bărbat în vârstă de 64 de ani. Acesta a decedat pe loc după ce a derapat de pe traseu și s-a inversat cu automobilul de câteva ori. Potrivit informațiilor, impactul a avut loc astăzi în jurul orei 15:00.

Contactat de Realitatea.md, ofițerul de presă a IP Bălți Eugenia Molceanov a declarat că la ora 15:02 a parvenit informaţia telefonică precum că în satul Corlăteni s-a produs accident rutier posibil cu persoană traumată.

Astfel, urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru a documenta cazul.

„S-a stabilit că pe traseul M-5, în apropierea satului Corlăteni, raionul Rîşcani, un bărbat cu vârsta de 64 de ani, conducând automobilul de model „Subaru” din direcţia municipiului Bălţi, în direcţia raionului Briceni a derapat de pe traseu. În urma derapării, automobilul s-a inversat de mai multe ori, iar ca rezultat șoferul a fost aruncat prin geam”.

Urmare a impactului violent, bărbatul a decedat la fața locului. Preliminar, accidentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive.

În continuare, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele producerii tragediei.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău