Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

VIDEO După gestul sever din partea lui Cristiano Ronaldo, acțiunile Coca-Cola au scăzut cu 4 miliarde de dolari!

16 Iun. 2021, 11:26
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
16 Iun. 2021, 11:26 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Gestul lui Cristiano Ronaldo față de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă susținută înainte de meciul cu Ungaria, a avut efecte negative asupra evaluării mărcii companiei de băuturi. Imaginile video în care celebrul fotbalist portughez s-a arătat nemulțumit când a văzut sticlele de Coca-Cola puse pentru reclamă, au devenit virale. 

Nu este un secret faptul că Ronaldo își îngrijește corpul în cel mai bun mod posibil. Chiar și la 36 de ani, starul portughez are capacitatea de a concura cu jucători cu 10 ani mai tineri decât el. Când Ronaldo a sosit pentru a participa la conferința de presă a Portugaliei cu managerul Fernando Santos, el a văzut două sticle de Coca-Cola în fața sa și a decis să le scoată cu totul din unghiul camerei.

Chiar dacă Coca-Cola este unul dintre sponsorii Euro 2020, Ronaldo nu a avut nicio problemă în a transmite un mesaj sever, în timp ce i-a îndemnat pe toți să „bea apă”. O astfel de sugestie făcută de superstarul global al fotbalului a șters 4 miliarde de dolari SUA din valoarea mărcii Coca-Cola.

Bursa s-a deschis la ora 15:00 în Europa. La acea vreme, cota Coca-Cola era de 56,10 dolari. 30 de minute mai târziu, când Cristiano Ronaldo și Fernando Santos au intrat în sala de presă de pe stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, acțiunile au scăzut la un minim de 55,22 dolari pe acțiune.

Gestul de a îndepărta sticlele a provocat o scădere rapidă de 1,6% pentru companie pe bursă. Și din punct de vedere economic, Coca-Cola a trecut de la o valoare de 242 miliarde dolari la 238 miliarde dolari, adică, a înregistrat o pierdere de 4 miliarde de dolari.

„Toată lumea are dreptul la preferințele de băutură, deoarece oamenii au gusturi și necesități diferite”, au declarat reprezentanții Coca-Cola, potrivit timesnownews.

Un purtător de cuvânt al turneului Euro 2020 și-a împărtășit opiniile în această privință.

„Jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca-Cola și Coca-Cola Zero Sugar, la sosirea la conferințele noastre de presă”, a menționat acesta. 

De menționat că, compania Coca-Cola este unul dintre cei mai importanți sponsori ai Euro 2020.

Realitatea Live

31 Iul. 2021, 19:37
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
31 Iul. 2021, 19:37 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Produsele pe care le consumăm zilnic au un impact asupra sistemului corpului nostru într-un fel sau altul, mai ales atunci când vine vorba de menținerea și reglarea căldurii în organism. Majoritatea alimentelor pe care tindem să le consumăm au capacitatea de a produce căldură în organism, având în vedere că e nevoie de timp ca să fie digerate. Ca să le descompună, sistemul digestiv are nevoie de mai multă energie, proces care produce în continuare căldură – proces numit termogeneză. 

Alimentele în cauză sunt cele care conțin în general mai multe grăsimi, proteine și carbohidrați.

Spre exemplu, rădăcinoasele încălzesc organism. Aici sunt incluse legume precum cartoful, morcovul, cartoful dulce și varza. Aceste legume necesită mai multă energie în timpul procesului de digestie provocând căldură în corp. Apoi, consumul de ceapă, praz și usturoi sau piperul negru și ghimbirul generează, de asemenea, căldură în organism. La fel și spanacul, fasolea, cartofii sau broccoli.

Fructele cum ar fi mango, mere și portocale sunt considerate alimente calde; consumul excesiv al acestor fructe poate duce la iritarea stomacului.

Nutriționiștii spun însă că, chiar dacă anumite alimente produc căldură în organism nu e cazul să renunțăm complet la ele pentru că e caniculă, ci doar să le consumăm mai rar și în cantități mai mici.

Iată lista alimentelor care produc căldură: 

Banane,
Ceapă,
Usturoi,
Mango,
Praz,
Fistic,
Alune
Portocale,
Măsline,
Piersici,
Ardei,
Caju,
Morcovi,
Migdale,
Prune,
Spanac (fiert),
Carne roșie,
Pui,
Roșii,
Porumb,
Fasole,
Ouă
Vinete,
Pește,
Orez brun,
Ridichii,
Linte,
Hrișcă,
Ardei iuți,
Smântână,
Brânză,
Napi.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate