Conform reconstituirii polițiștilor din Echipa Mobilă a Poliției Feroviare italiene, cei doi tineri au pornit o adevărată expediție punitivă împotriva unui coleg, „vinovat” că i-a trimis mesaje unei fete. Din acest motiv, aproape că l-au ucis, împingându-l într-un tren în mișcare, făcându-l să ajungă în spațiul dintre roți și peron, sub garnitura de călători.

Scena atacului a fost surprinsă de camerele de securitate din gară. Inițial, băiatul de 14 ani a fost urmărit de o duzină de tineri care l-au bătut și au încercat să-i fure hanoracul.

Băiatul a reușit să scape și a mers la al doilea peron, unde a fost atacat din nou. Acolo, unul dintre urmăritorii săi l-a împins peste trenul care tocmai venea. Fiul româncei s-a lovit cu capul de tren și a ajuns sub garnitură.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Din fericire, adolescentul a rămas viu. El a fost externat din spital a doua zi, cu zece copci la cap, o entorsă la gleznă și diverse vânătăi.

Potrivit presei italiene, unul dintre suspecți și-a schimbat hainele folosite în timpul agresiunii și a postat fotografii îmbrăcat diferit pe rețelele sociale, pentru a scăpa de anchetă.

Anchetatorii i-au arestat joi pe cei doi adolescenți, care au ajuns în închisoarea pentru minori din Torino, acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.